Recomandare
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Referitor la discutie
Nu mai bine faceti voi un link de genu’, cine mai apare cu asa ceva il trimiteti catre o pagina care sa-i explice ce si cum? probabil deja exista pe forum.
Eu va spun sincer,ca folosesc de ambele,ca si sistem de operare are si parti bune si rele pentru fiecare utilizator,ceva universal ,sa-i multumeasca pe toti inca n-a scos nimeni.
Din punctul meu de vedere nu e frumos sa-i alungati asa pe cei ce nu va cunosc.
Cat e sa faceti un topic in care sa va expuneti opinia,de fapt situatia reala,mac-ul e mac si alte variante,chiar daca merg bine nu e aceeasi treaba.La fiecare intrebare de genul celei de mai sus sar o gramada cu tot felul de opinii si pareri,asa ca mai bine faceti un topic pe aceasta tema si pe viitor il trimiteti pe ageamiu acolo.
Nu am nimic impotriva voastra dar la o adica va pot da zeci,sute sau mai multe topicuri de aici sau de pe forumul oficial apple cu probleme ce nu ar fi trebuit sa apara asa ca “oarecum aroganta” (remarcati ghilimelele,.nu am stiut cum sa-i spun) nu cred ca e un lucru constructiv.

[ Modificat: 03 Ianuarie 2010 01:52 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

hai ca in general sunt intrebari de genul asta mai tot mereu dar cine cunoaste putin forumul asta va observa ca sunt cateva persoane care par a fi un cerc inchis,care trebuie mai tot timpul sa asiste la diverse intrebari ale noilor veniti si sa le explice ...pe de o parte au dreptate in a fi “plicitisiti” de cei noi veniti pentru simplul fapt ca mai nimeni nu cauta mai adanc inainte de a intreba.asa este,nimeni nu cauta,toti mai degraba vor imediat si lipsa de rabdare duce unde suntem acum;binenteles nu vreau sa judec pe nimeni si sa apar pe nimeni,dar,eu spre exemplu, sunt de vreo cativa ani pe forum si am cam inteles cum sta treaba cu cei care sunt useri de mac de mai multi ani sau chiar foarte multi,si nu stiu daca am 10 intrebari pe forum tocmai pentru a ma exclude din acea categorie,mai degraba storc google de informatii decat sa intreb aici.nu e ca nu as primi raspunsul corect,ci ma multumesc doar cu cateva topicuri in a le citi ocazional si pentru a observa directia macuserilor din romania.
in ceea ce priveste “alungarea”,nu e chiar o alungare,asa sunt mai majoritatea acilea pe forum care au habar de mac si sunt reci la intrebari care poate nu si-ar avea locul.dar la prima vedere asa pare,ca pe-o alungare.personal cred ca dupa atata timp acest forum a devenit foarte antipatic doar din cauza situatiilor de genul asta,si uite asa ne clasificam ca niste increzuti aroganti etc..nu vreau sa mi atrag simpatii si antipatii.
in concluzie orice va fi facut in viitor cu topicuri de explicat ce si cum,nu vor fi citite de nimeni,ca atare vor iesi cateva afirmari scrise cu explicatii scurte si precise.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Multumim pentru recomandare. Am notat-o.