Auto - Tune ( Melodyne )
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.08.09

Am nevoie de un program de autotune asa ca am ales Melodyne Studio.
L-am instalat dar apar niste probleme .
1 : Cand am vrut sa inregistrez ceva cu programul mi-a spus sa aleg folderul pentru inregistrari, am ales Macintosh HD de proba. Cand am incercat din nou nu se inregistra nimic . Ce e de facut ?
2 : Dupa ce am inregistrat ceva in Garageband am vrut sa il import prin Melodyne Bridge , dar cand fac asta nu apare nimic pe Melodyne ( adica nu imi importa inregistrarea ) .
3 : Aveam o inregistrare de voce in formatul .mp3 , am incercat sa o import in Melodyne dar vad ca nu citeste mp3 - uri , ce formaturi citeste ?

Semnătură 

WOW

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05
blackmac - 03 Ianuarie 2010 01:29 PM

Am nevoie de un program de autotune asa ca am ales Melodyne Studio.
L-am instalat dar apar niste probleme .
1 : Cand am vrut sa inregistrez ceva cu programul mi-a spus sa aleg folderul pentru inregistrari, am ales Macintosh HD de proba. Cand am incercat din nou nu se inregistra nimic . Ce e de facut ?
2 : Dupa ce am inregistrat ceva in Garageband am vrut sa il import prin Melodyne Bridge , dar cand fac asta nu apare nimic pe Melodyne ( adica nu imi importa inregistrarea ) .
3 : Aveam o inregistrare de voce in formatul .mp3 , am incercat sa o import in Melodyne dar vad ca nu citeste mp3 - uri , ce formaturi citeste ?

exista auto-tune si in garageband - autotune garageband demo si functioneaza; cat despre Melodyne si cum functioneaza - incearca siteul de suport al producatorului, nefiind o aplicatie apple si fiind destul de nisata acolo gasesti probabil cel mai bun ajutor.

cat despre “ce formaturi citeste” - permite-mi sa te indrum cu incredere aici.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Stiam si eu aia cu Google : )) .
Eu folosesc Soundtrack Pro 3 si Audacity . Autotune-ul din Garageband e prea ... ’ limitat ’ pentru mine .

Semnătură 

WOW

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05
blackmac - 03 Ianuarie 2010 07:32 PM

Stiam si eu aia cu Google : )) .
Eu folosesc Soundtrack Pro 3 si Audacity . Autotune-ul din Garageband e prea ... ’ limitat ’ pentru mine .

atunci exporta aiff sau wave din soundtrack pro si vei putea edita in aplicatia selectata de tine.

cat despre intrebarea cu ce folder sa selectezi pentru inregistrare - niciodata sa nu selectezi “radacina” (adica macintosh hd sau ce nume o avea el) - aia e considerata de sistem o zona privilegiata si putine aplicatii au voie sa scrie acolo; selecteaza “music” din home folderul tau, si ar trebui sa-ti mearga fara probleme.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Am rezolvat problemele de sus. Dar unde gasesc optiune de autotune automata . Stiu ca pot modifica notele manual ( avantajul Melodyne ) dar ar fi mai usor sa o faca programul automat si dupa aceaia sa mai modific eu .

Semnătură 

WOW

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Melodyne nu are corectie automată. Totu se face manual.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.08.11

Selectezi sunetul apoi tastezi shortcut: comand option P

‹‹ Problema FCP      Gaussian blur UNDO? ››