Topic pentru disctutii legate de aplicatie si poate sfaturi si sugestii catre autor.
Rog sa se lipeasca cu alte topicuri asemanatoare intrucat nu aveau titlu foarte clar.
BUG: Cand mi-a aparut fereastra de auto update azi dimineata, imi spune ca 1.41 e gata de download. Descarc si apoi imi spune ca 1.42 a fost instalat.
Propunere: Poate sa apara si detalii in fereastra de update cu privire la ce schimbari s-au facut.
cel mai mult la MM ma deranjeaza scrolul pe orizontala
e ingrozitor intr-o aplicatie grafica sa-ti fuga imaginea de sub nas de fiecare data cand pui mana pe mouse
daca ar exista o potiune acolo sa dezactivezi scrolul pe orizontala ar fi super
Mi-am instalat si eu acest program. Mi se pare genial pentru cei cu magic mouse.
Desi nu am folosit toate optiunile mi se pare foarte ajutator acest soft si bogat in optiuni.
Il folosesc demult si pot spune ca este cea mai buna aplicatie din toate de pe piata.
Da, cum spune si nevrozel ar fi bine sa apara si informatile la updat-ul care s-a facut.
eu folosesc doar 3 gesturi suplimentare:
- middle click
- 3 fingers tap = expose desktop = PANIC button
- apple logo tap = expose windows, folosit foarte rar
Cred ca am sa incerc si eu aplicatia, mi-am luat magicul de curand si mi-ar fi utile cele cateva functii noi. Oricum sunt foarte multumit de MagicMouse.
Nevrozel să scrii ce s-a mai schimbat cere timp și poate că persoana care l-a făcut nu îl are. Plus este free și din ce văd toți sunteți mulțumiți așa că nu ar trebui să ai nevoie de detalii referitoare la upgrade. De stricat nu îți strică nimic, poate numai repară.
e foarte tare aplicatia. de 3 zile sunt posesorul unui magic mouse si imediat cum l-am conectat am instalat magicprefs. bafta mai departe la update-uri..