Nevrozel ar trebui sa ne facem frati de cruce, avem multe gusturi asemanatoare;)
Mda, recunosc e cam mare PB-ul de 17” da’ cand il deschizi face lumina si liniste in jur.
Am rezolvat problema cu transportul mi-am tras un ruksac special conceput pentru el ( poate cel mai destept ever!) si singura problema e ca saliveaza taximetristii cand ma vad cu el pe umar, se gandesc instant la un drum la aeroport:)
Va inteleg preferintele pentru 12” dar n-am avut nici un Mac portabil mai mic de 15”, ala mi s-a parut ideal dimensiune/posibilitati, etc.Dar dupa 17” n-as mai reveni nici macar la 15” ( presupun ca e o chestie d’aia subconstient masculina cu cat e mai mare cu atat mai bine, ca la masini, de ex.)
Il folosesc la de toate , including editare video minora ( pentru prezentari) nu insa Photoshop -din motive personale dar la un Keynote “dur” cu cateva aplicatii ruland in spate…hmmm.
Si nu poate ma insel dar cred ca in curand vom vedea o versiune imbunatatita a lui MBPro de 17”. Cu toate ca l-am asteptat mie sincer mi s-a parut ca a venit cam repede, de parca Apple ar fi zis “mah, da’ tembelilor care vor 17” nu le dam nimic?!”. Si ne-au dat ce-au avut la indemana.
PS: recunosc ca inca nu am luat un MBPro in mana sa vad cum se misca dar ma cam mananca buricele degetelor…
Cat despre donatii, am 2 variante ii donez unei agentii de turism sau unei familii careia nu-i ajung niciodata banii, familia mea:)