2 din 2
2
voi ce ziceti?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
diciu - 25 Iulie 2006 10:46 PM
Xanthrax - 25 Iulie 2006 02:01 PM
diciu - 25 Iulie 2006 11:56 AM

me 2 (pb17’‘/1.33 Ghz/1.25 Gb RAM)
Tot de 17 vreau ca imi place ecranul mare. Am citit pe ici pe colo ca problemele de zgomot si caldura ar fi adresate in niste revision-uri noi de motherboard-uri.

Faptul ca macbook e pe Intel e un bonus - Virtual PC pe PPC mi se pare inutilizabil si nu se compara nicidecum cu VMWare de pe PC.

Parallels insa se poate compara bine cu VMWare. Este pe acelas motor si merge la fel de bine.

Pai da, doar pe Intel grin

Din discutie, am inteles ca era vorba de macbook Intel.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Nevrozel ar trebui sa ne facem frati de cruce, avem multe gusturi asemanatoare;)

Mda, recunosc e cam mare PB-ul de 17” da’  cand il deschizi face lumina si liniste in jur.

Am rezolvat problema cu transportul mi-am tras un ruksac special conceput pentru el ( poate cel mai destept ever!) si singura problema e ca saliveaza taximetristii cand ma vad cu el pe umar, se gandesc instant la un drum la aeroport:)

Va inteleg preferintele pentru 12” dar n-am avut nici un Mac portabil mai mic de 15”, ala mi s-a parut ideal dimensiune/posibilitati, etc.Dar dupa 17” n-as mai reveni nici macar la 15” ( presupun ca e o chestie d’aia subconstient masculina cu cat e mai mare cu atat mai bine, ca la masini, de ex.)

Il folosesc la de toate , including editare video minora ( pentru prezentari) nu insa Photoshop -din motive personale dar la un Keynote “dur”  cu cateva aplicatii ruland in spate…hmmm.
Si nu poate ma insel dar cred ca in curand vom vedea o versiune imbunatatita a lui MBPro de 17”. Cu toate ca l-am asteptat mie sincer mi s-a parut ca a venit cam repede,  de parca Apple ar fi zis “mah, da’ tembelilor care vor 17” nu le dam nimic?!”. Si ne-au dat ce-au avut la indemana.
PS: recunosc ca inca nu am luat un MBPro in mana sa vad cum se misca dar ma cam mananca buricele degetelor…
Cat despre donatii,  am 2 variante ii donez unei agentii de turism sau unei familii careia nu-i ajung niciodata banii, familia mea:)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Am si eu un rucsac cu compartiment special de 17”, cu spuma sau burete sa il protejeze. Am mai avut un PB de 15.2” inainte, deci <15 nu imi surade. Cum tu il folosesti la de toate, asa fac si eu, cu mentiunea ca il omor din cand in cand cu editare video de 12-18 ore smile si mai des cu un singur joc: World of Warcraft (care se misca excelent). Merg cu el si la prezentari…e totul ok. Cum am mai spus, MBP inca nu ma incanta datorita deficientelor evidente insa sincer, un PowerBook G4 DL mi-ar placea, mai ales pentru acel display superb HD si mult mai luminos decat al meu.

A venit iar amicul meu cu MPB ieri pe la mine si le-am pus unul langa altul. Da, display-ul lui il intuneca pe al meu mult insa Doamne cum frigea… deci nu exagerez, insa al lui avea 65-70 cu un singur procesor activat. Naspa. smile

PLus ca seara am stat sa il ascult…pe MBP adica. Si tot acel sunet imbecil de la HDD se auzea…Parca ar fi un diesel VS benzina la zgomot. hehe

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Eu m-am jucat cu un PB de 17 si a doua zi as fi dat orice sa-mi iau si eu unul… Un display mai mare… face mai mult decat nush cati mhz in plus sau alte briz-briz-uri… In primul rand te uiti la display…nu? Acum depinde si cat de mult il cari dupa tine… laptop-ul meu sta mai mult pe birou…

Cu siguranta la nivel sintetic… e mai performant MBP-ul…dar gandind cu buzunarul… e o afacere proasta… grin Eu zic sa mai astepti putin…pentru ca o sa vina cu ceva in plus pe viitor deocamdata “plusul” doar platforma Intel. Poate o sa scoata peste vreun an si ceva un model cu TV-Tuner si cu Blueray…ori cu hard pe tehnologie flash wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 26 Iulie 2006 01:46 PM

A venit iar amicul meu cu MPB ieri pe la mine si le-am pus unul langa altul. Da, display-ul lui il intuneca pe al meu mult insa Doamne cum frigea… deci nu exagerez, insa al lui avea 65-70 cu un singur procesor activat. Naspa. smile

PLus ca seara am stat sa il ascult…pe MBP adica. Si tot acel sunet imbecil de la HDD se auzea…Parca ar fi un diesel VS benzina la zgomot. hehe

Trebuie sa il duca inapoi pt schimbarea placii de baza!
Poate o sa stea mai bine si cu incalzirea dupa aceea.

If your 15-inch MacBook Pro emits a high-pitched buzzing sound, please contact AppleCare for service.

En traduction libre: Si votre MacBook Pro fait un bruit de crécelle, contactez l’Apple Care.
C’est une reconnaissance officielle du problème qui peut maintenant être définitivement résolu via un changement de carte mère d’un nouveau design.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
o_mores - 26 Iulie 2006 03:54 PM

Eu m-am jucat cu un PB de 17 si a doua zi as fi dat orice sa-mi iau si eu unul… Un display mai mare… face mai mult decat nush cati mhz in plus sau alte briz-briz-uri… In primul rand te uiti la display…nu? Acum depinde si cat de mult il cari dupa tine… laptop-ul meu sta mai mult pe birou…

Exact, de aceea eu sunt cam obsedat de display-uri; de asta ma si gandesc la un mic upgrade la unul cu rezolutie 1680. Si PowerBook-ul meu sta mai toata ziua pe birou asa ca 17” e ok. Rar il plimb, atunci cand am prezentari sau cand ma plimb dint-o tara in alta. smile

2 din 2
2

‹‹ MacBook Black      Urgenta Mare ››