Ajutor WebCam
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 15.02.09

Am instalat windows xp pe un iMac, alaturi de leopard. Problema e ca pe yahoo webcamul mere ok in leopard, dar in windows nu. In afara de yahoo webcamul mere ok si pe win si pe mac. Ma poate ajuta cineva ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

păi, care e problema?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ilisiero - 05 Ianuarie 2010 08:39 PM

Am instalat windows xp pe un iMac, alaturi de leopard. Problema e ca pe yahoo webcamul mere ok in leopard, dar in windows nu. In afara de yahoo webcamul mere ok si pe win si pe mac. Ma poate ajuta cineva ?

Presupun că ai instalat driverele Apple pt windows de pe DVD-ul cu Leopard, suficient pt XP. Posibil să fie un yahoo mai nou, pt care ar trebui driverele de pe Snow Leopard. Ce face dacă descarci un yahoo mai vechi, de acum doi ani, de ex., ai încercat?
Altminteri, ca orice macuser, îți recomand să chatuiești din Mac OS, nu din windows.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 15.02.09

Driverele sunt ok. Merge ok webcamul, mai putin din yahoo. In preferences -> web cam -> camera source nu-mi apare driveru de webcam, iar cand dau view my webcam zice ca nu-i ok rezolutia.
Scuze ca chatuiesc din win, dar chinuindu-ma cu webcamul, ii cam greu sa resetez compul sa intru in mac os doar pt a posta un mesaj. Mersi de intelegere.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ilisiero - 05 Ianuarie 2010 09:03 PM

Driverele sunt ok. Merge ok webcamul, mai putin din yahoo. In preferences -> web cam -> camera source nu-mi apare driveru de webcam, iar cand dau view my webcam zice ca nu-i ok rezolutia.
Scuze ca chatuiesc din win, dar chinuindu-ma cu webcamul, ii cam greu sa resetez compul sa intru in mac os doar pt a posta un mesaj. Mersi de intelegere.

Bineînțeles, părerea mea este că nu a avut rost să-ți iei o bijuterie de calculator pt a rula pe el mai ales Windows. Ori treci pe Mac OS ori îl vinzi și-ți iei un PC la jumate preț, va merge la fel pe Windows.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ai ultima versiune de Yahoo! Messenger ?
Ai toate patch-urile la zi pe windoze ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Întrebarea mea e: de ce nu foloseşti Messenger in OS X? De ce trebuie să restartezi ca să intri în sistemul nativ? Tu ai vrut mac sau l-ai primit? Ai butonat cumva OS X şi nu-ţi place? Ce nu te mulţumeşte la el, poate te putem ajuta!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.08.07

am o problema si eu daca ma puteti ajuta,am un macbook 2.4 4 gb ram etc am instalat cu bootcamp windows 7 dar nu am dvd-ul cu snow leopard si as avea nevioe de ceva drivere ma ajuta cineva de unde le pot lua?multumesc mult

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

De la magazin. Ai link-uri pe prima pagină.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Şi nici nu-i scump.
Dar asta e de rîs: să cumperi os x pentru a instala windows…
Unde-s discurile de instalare?

‹‹ Windows 7      Nu pot partitiona hardul ››