Am instalat windows xp pe un iMac, alaturi de leopard. Problema e ca pe yahoo webcamul mere ok in leopard, dar in windows nu. In afara de yahoo webcamul mere ok si pe win si pe mac. Ma poate ajuta cineva ?
Am instalat windows xp pe un iMac, alaturi de leopard. Problema e ca pe yahoo webcamul mere ok in leopard, dar in windows nu. In afara de yahoo webcamul mere ok si pe win si pe mac. Ma poate ajuta cineva ?
Presupun că ai instalat driverele Apple pt windows de pe DVD-ul cu Leopard, suficient pt XP. Posibil să fie un yahoo mai nou, pt care ar trebui driverele de pe Snow Leopard. Ce face dacă descarci un yahoo mai vechi, de acum doi ani, de ex., ai încercat?
Altminteri, ca orice macuser, îți recomand să chatuiești din Mac OS, nu din windows.
Driverele sunt ok. Merge ok webcamul, mai putin din yahoo. In preferences -> web cam -> camera source nu-mi apare driveru de webcam, iar cand dau view my webcam zice ca nu-i ok rezolutia.
Scuze ca chatuiesc din win, dar chinuindu-ma cu webcamul, ii cam greu sa resetez compul sa intru in mac os doar pt a posta un mesaj. Mersi de intelegere.
Driverele sunt ok. Merge ok webcamul, mai putin din yahoo. In preferences -> web cam -> camera source nu-mi apare driveru de webcam, iar cand dau view my webcam zice ca nu-i ok rezolutia.
Scuze ca chatuiesc din win, dar chinuindu-ma cu webcamul, ii cam greu sa resetez compul sa intru in mac os doar pt a posta un mesaj. Mersi de intelegere.
Bineînțeles, părerea mea este că nu a avut rost să-ți iei o bijuterie de calculator pt a rula pe el mai ales Windows. Ori treci pe Mac OS ori îl vinzi și-ți iei un PC la jumate preț, va merge la fel pe Windows.
Întrebarea mea e: de ce nu foloseşti Messenger in OS X? De ce trebuie să restartezi ca să intri în sistemul nativ? Tu ai vrut mac sau l-ai primit? Ai butonat cumva OS X şi nu-ţi place? Ce nu te mulţumeşte la el, poate te putem ajuta!
am o problema si eu daca ma puteti ajuta,am un macbook 2.4 4 gb ram etc am instalat cu bootcamp windows 7 dar nu am dvd-ul cu snow leopard si as avea nevioe de ceva drivere ma ajuta cineva de unde le pot lua?multumesc mult