Urgenta Mare
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.02.06

Poate nu este cazul neaparat sa postez aici ... dar tinand cont ca aici am intalnit oameni car imi inspira incredere am zis sa cer ajutorul .
Am probleme cu dantura :( , caut un cabinet stomatologic in care trebuie sa fie :
- un medic serios, care sa cunoasca meserie,  sa lucreze relativ repede (fata texte de genul: vino saptamana viitoare ca pana atunci nu am timp :( ; sau mai ia nu stiu ce calmant ca nu am timp sa umblu acum pe canal ...)
- dotari bune ... ( sa nu ma tezesc ca i-sa blocat freza in maxilarul meu )
- sa lucreze cu un Tehnician Dentar bun ( sau cabinet de tehnica dentara bun..)
- sa nu aiba pretzuri exagerat de mari.
Poate multi o sa incepeti sa radeti si o sa intrebati dar ce treaba are asta cu MAC-ul ? , nu are nici o treaba dar ptr mine e foarte important sa gasesc un cabinte stomatologic intrun timp cat mai scurt si unde sa se lucreze bine si fara durere , si cum aici am intalnit o mana de oameni care se sfatuiesc intre ei ... am zis ca nu stica sa cer o recomandare , poate s-au lovit si alti de problema mea .
Multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
eliasmanu - 24 Iulie 2006 06:01 PM

Poate nu este cazul neaparat sa postez aici ... dar tinand cont ca aici am intalnit oameni car imi inspira incredere am zis sa cer ajutorul .
Am probleme cu dantura :( , caut un cabinet stomatologic in care trebuie sa fie :
- un medic serios, care sa cunoasca meserie,  sa lucreze relativ repede (fata texte de genul: vino saptamana viitoare ca pana atunci nu am timp :( ; sau mai ia nu stiu ce calmant ca nu am timp sa umblu acum pe canal ...)
Poate multi o sa incepeti sa radeti si o sa intrebati dar ce treaba are asta cu MAC-ul ? , nu are nici o treaba dar ptr mine e foarte important sa gasesc un cabinte stomatologic intrun timp cat mai scurt si unde sa se lucreze bine si fara durere , si cum aici am intalnit o mana de oameni care se sfatuiesc intre ei ... am zis ca nu stica sa cer o recomandare , poate s-au lovit si alti de problema mea .
Multumesc !

Ai, fără doar și poate, premiul I pt cel mai interesant topic. Bag sama că ți-e frică rău de scula aia care perforează dinții și numai zgomotul specific te îngrozește. Du-te la primul cabinet, la cel mai apropiat, toate sînt la fel și mai toate au cam aceleași aparate și folosesc aceleași medicamente.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
eliasmanu - 24 Iulie 2006 06:01 PM

Multumesc !

Dac esti din Arad iti pot recomanda pe un dentist bun care se incadreaza, zic eu, suficient de bine in cerintele expuse de tine ...
  smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: constanta
Macuser din: 09.05.06

total aiurea topicul asta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in rominia sa fie doctorul ala?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Klausenburg

mai, mai, da’ ce modesti sinteti.
amice, io-ti fac dintii sub hipnoza, bine?
asa n-o sa-ti dai seama ca preturile mele-s exagerat de mari si ca ti-am lucrat prost, da’ asta numai din cauza betivului ala de tehnician… fir-ar al draq de meserie

Semnătură 

Bad ideas indicate an open mind.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.02.06

Multzumesc mult ptr indrumari.
Sper ca am rezolvat problema…..

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member