eliasmanu - 24 Iulie 2006 06:01 PM
Poate nu este cazul neaparat sa postez aici ... dar tinand cont ca aici am intalnit oameni car imi inspira incredere am zis sa cer ajutorul .
Am probleme cu dantura :( , caut un cabinet stomatologic in care trebuie sa fie :
- un medic serios, care sa cunoasca meserie, sa lucreze relativ repede (fata texte de genul: vino saptamana viitoare ca pana atunci nu am timp :( ; sau mai ia nu stiu ce calmant ca nu am timp sa umblu acum pe canal ...)
- dotari bune ... ( sa nu ma tezesc ca i-sa blocat freza in maxilarul meu )
- sa lucreze cu un Tehnician Dentar bun ( sau cabinet de tehnica dentara bun..)
- sa nu aiba pretzuri exagerat de mari.
Poate multi o sa incepeti sa radeti si o sa intrebati dar ce treaba are asta cu MAC-ul ? , nu are nici o treaba dar ptr mine e foarte important sa gasesc un cabinte stomatologic intrun timp cat mai scurt si unde sa se lucreze bine si fara durere , si cum aici am intalnit o mana de oameni care se sfatuiesc intre ei ... am zis ca nu stica sa cer o recomandare , poate s-au lovit si alti de problema mea .
Multumesc !
Ai, fără doar și poate, premiul I pt cel mai interesant topic. Bag sama că ți-e frică rău de scula aia care perforează dinții și numai zgomotul specific te îngrozește. Du-te la primul cabinet, la cel mai apropiat, toate sînt la fel și mai toate au cam aceleași aparate și folosesc aceleași medicamente.