Download manager
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Salut. Caut si eu un download manager (free daca se poate raspberry) care sa se integreze in Safari. Adica cind dau click sa nu mi se deschida altceva decit acea fereastra de la Safari in care iti arata “the downloads” dar care sa aiba si proprietatile unui download manager. Cred ca ati inteles cam ce vreau eu. Am cautat pe forum dar nu am gasit iar pe net apare numai iGetter si nu mai stiu ce…....care nu se integreaza in Safari.

Merci frumos

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

free nu am găsit; personal folosesc leech

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Eu m-am obișnuit cu Speed Download încă de la primele versiuni. Nu este chiar ce vrei tu, integrat cu Safari, dar e în strânsă legătură cu el. Poți folosi și Firefox cu plugin-ul Download Helper.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

După ce ani de zile am folosit tot soiul de aplicații de acest fel, am ajuns la concluzia că nu au rost. Safari are și „resume download” integrat, așa că nu văd rostul unei asemenea aplicații. Care ar fi?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Mie nu mi-a mers niciodata acel resume. Apasa pe el si face un download de 3 kilo si zie ca e gata

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
FlorinZ - 06 Ianuarie 2010 03:42 PM

Mie nu mi-a mers niciodata acel resume. Apasa pe el si face un download de 3 kilo si zie ca e gata

Nu știu cu ce ai testat tu, la mine merge totdeauna resume, desigur cu acele fișiere care suportă această funcție. Dacă fișierele nu suportă resume la sursă, apăi nici un utilitar nu te ajută.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

mie “resume” întotdeauna reîncepea descărcarea fișierulul de la zero…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ovis - 06 Ianuarie 2010 04:43 PM

mie “resume” întotdeauna reîncepea descărcarea fișierulul de la zero…

Depinde care fișier, fă proba cu mai multe și o să vezi că mai toate o continuă de unde s-au oprit.

Semnătură