Probleme cu internetul de la Vodafone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.01.10

Va salut,
In urma cu ceva zile am downlodat un program numit Miro care sa ma ajute sa descarc torenturi dp Piratebay ,dupa 3 downloduri d p siteul respectiv viteza mea d net este mai proasta ca niciodata nu am nici macar 10kb imi ia 1 min sa deschid mailul.
Daca aveti vreun tips pt a remedia situatia astept un semn d la voi,va multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Stop pirating software!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.05.07

Poate omul a luat torrente legale smile)

@phalica Daca citeai oferta vodafone vedeai ca in momentul in care depasesti o limita de transfer intr-o luna iti scade viteza considerabil, limita depinzand in functie de ce abonament ai.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Te-a prins Vodafonele că faci necurate. http://www.bsa.org/country.aspx?sc_lang=ro-RO
Știi “reclamele” alea la televizor cu duba și mascații și nenea ăla care downloada alea alea ? Nu e glumă. Vezi cine sună la ușă cu mandat pe percheziție și confiscare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Am şi eu o astfel de sculă şi, într-adevăr, cum spune Stef mai sus, după depăşirea limitei de xGb, netul merge melkul. Nu cred să aibă legătură cu download-ul ilegal, cel puţin deocamdată.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.01.10

Intradevar cei 2 gb s=au dus dar nu ajung nici macar la viteza garantata d ei 128kb dar hai sa spunem ca nu ajung la viteza spusa d ei dar sa astepti un min ca sa deschizi o pagina este f dubios.Acel program care l=am descarcat este unul gratuit oferit d aia d la piratebay iar siteul asta l-am folosit d mai multe ori fara nici o problema,credeti ca poate fi altceva in afara de “politia internetului”?
multumesc

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

configureaza conexiunea vodafone pe un alt computer, mac sau nu, iar apoi vezi daca prezinta aceleasi probleme

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.12.08

Eu stiu din experienta ca internetul mobil de la Vodafone nu prea e designed pentru download-uri mari..  Chiar si inainte de depasirea acelei limite, tot nu e rezonabil. Plus ca “necuratele” astea cum spune psergiu nu-s vrajeala de nebagat in seama.

Semnătură 

MacBook Pro 15’‘, 2.4ghz Core i5, 8gb, 500gb
iPhone 6, 16gb space grey
iPod 2nd generation 10gb
iPod Mini 4gb
PowerMac G4
PowerBook G4 Titanium
Newton MessagePad 120
AirPort Base Station

Thinking different since 1986.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
phalca - 06 Ianuarie 2010 03:58 PM

Intradevar cei 2 gb s=au dus dar nu ajung nici macar la viteza garantata d ei 128kb dar hai sa spunem ca nu ajung la viteza spusa d ei dar sa astepti un min ca sa deschizi o pagina este f dubios.Acel program care l=am descarcat este unul gratuit oferit d aia d la piratebay iar siteul asta l-am folosit d mai multe ori fara nici o problema,credeti ca poate fi altceva in afara de “politia internetului”?
multumesc

Cei 128 kbs nu-ti sunt garantati ci reprezinta limita superioara. Ca sa afli viteza reala de download (a unui film spre exemplu), imparte cifra respectiva la ~8. Asadar, daca descarci acum cu 16 kile, e bine. La fel, inainte sa termini cei 2 GB de trafic nu cred ca descarcai cu 3,6 sau 7,2 mbs; din nou imaprte la aproximativ 8.
N-ai ce face decat sa astepti pana ti se emite factura si-ti intra din nou cei 2GB de trafic pe luna. Fii mai atent insa cum ii folosesti smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.11.08

Toate variantele de internet mobil au unele limitari. Chiar pe site-urile ofertantilor sunt trecute in cazul fiecarui abonament traficul recomandat ptr care viteza este maxima(sau cat mai aproape, nefiind garantata). Dupa depasire se limiteaza banda la 128 Kb/s. Transformati in KB cum arata in cazul unui download ar rezulta 128 / 8 = 16 KB maxim. Nu prea merge de download din pacate. Ptr o navigare , un messenger si un email te descurci. Oricum dupa terminarea lunii, viteza revine la normal pana la depasirea traficului inclus . Si eu am un modem 3G de la ZAPP prepay care il folosesc cand nu sunt acasa sau ca solutie de backup cand nu imi merge reteaua.
bafta

[ Modificat: 12 Ianuarie 2010 11:56 AM de flovad ]
 Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB