Va salut,
In urma cu ceva zile am downlodat un program numit Miro care sa ma ajute sa descarc torenturi dp Piratebay ,dupa 3 downloduri d p siteul respectiv viteza mea d net este mai proasta ca niciodata nu am nici macar 10kb imi ia 1 min sa deschid mailul.
Daca aveti vreun tips pt a remedia situatia astept un semn d la voi,va multumesc anticipat.
@phalica Daca citeai oferta vodafone vedeai ca in momentul in care depasesti o limita de transfer intr-o luna iti scade viteza considerabil, limita depinzand in functie de ce abonament ai.
Te-a prins Vodafonele că faci necurate. http://www.bsa.org/country.aspx?sc_lang=ro-RO
Știi “reclamele” alea la televizor cu duba și mascații și nenea ăla care downloada alea alea ? Nu e glumă. Vezi cine sună la ușă cu mandat pe percheziție și confiscare.
Am şi eu o astfel de sculă şi, într-adevăr, cum spune Stef mai sus, după depăşirea limitei de xGb, netul merge melkul. Nu cred să aibă legătură cu download-ul ilegal, cel puţin deocamdată.
Intradevar cei 2 gb s=au dus dar nu ajung nici macar la viteza garantata d ei 128kb dar hai sa spunem ca nu ajung la viteza spusa d ei dar sa astepti un min ca sa deschizi o pagina este f dubios.Acel program care l=am descarcat este unul gratuit oferit d aia d la piratebay iar siteul asta l-am folosit d mai multe ori fara nici o problema,credeti ca poate fi altceva in afara de “politia internetului”?
multumesc
Eu stiu din experienta ca internetul mobil de la Vodafone nu prea e designed pentru download-uri mari.. Chiar si inainte de depasirea acelei limite, tot nu e rezonabil. Plus ca “necuratele” astea cum spune psergiu nu-s vrajeala de nebagat in seama.
Intradevar cei 2 gb s=au dus dar nu ajung nici macar la viteza garantata d ei 128kb dar hai sa spunem ca nu ajung la viteza spusa d ei dar sa astepti un min ca sa deschizi o pagina este f dubios.Acel program care l=am descarcat este unul gratuit oferit d aia d la piratebay iar siteul asta l-am folosit d mai multe ori fara nici o problema,credeti ca poate fi altceva in afara de “politia internetului”?
multumesc
Cei 128 kbs nu-ti sunt garantati ci reprezinta limita superioara. Ca sa afli viteza reala de download (a unui film spre exemplu), imparte cifra respectiva la ~8. Asadar, daca descarci acum cu 16 kile, e bine. La fel, inainte sa termini cei 2 GB de trafic nu cred ca descarcai cu 3,6 sau 7,2 mbs; din nou imaprte la aproximativ 8.
N-ai ce face decat sa astepti pana ti se emite factura si-ti intra din nou cei 2GB de trafic pe luna. Fii mai atent insa cum ii folosesti
Toate variantele de internet mobil au unele limitari. Chiar pe site-urile ofertantilor sunt trecute in cazul fiecarui abonament traficul recomandat ptr care viteza este maxima(sau cat mai aproape, nefiind garantata). Dupa depasire se limiteaza banda la 128 Kb/s. Transformati in KB cum arata in cazul unui download ar rezulta 128 / 8 = 16 KB maxim. Nu prea merge de download din pacate. Ptr o navigare , un messenger si un email te descurci. Oricum dupa terminarea lunii, viteza revine la normal pana la depasirea traficului inclus . Si eu am un modem 3G de la ZAPP prepay care il folosesc cand nu sunt acasa sau ca solutie de backup cand nu imi merge reteaua.
bafta
[ Modificat: 12 Ianuarie 2010 11:56 AM de flovad ]