Ok…deci treburile cu TechTool Pro 5 si cu DU n-au mers.
Mai imi ramane o singura solutie…sa iau doar ce am nevoie, sa le pun pe un DVD (doua, trei etc :D) si sa-mi instalez iar Mac-ul :(
Uitati aici o poza din DU (pur si simplu nu ma lasa sa editez nimic) [imi cer scuze pentru calitate].
Periodic, se poartă aici discuții despre diverse utilitare pt a defragmenta ori a repara discul. Eu le văd rostul doar în situația în care discul e pe bușitelea și nu ai apucat să salvezi datele esențiale, deci mai ai o șansă cu asemenea utilitare. În rest, ras, tuns și frizat de la zero; eu am făcut, de-a lungul anilor, diverse teste. Un backup + reinstalare + repunerea datelor ia, totdeauna, mult mai puțin timp decît chinul cu repararea din mers. Ce vrei tu să faci se rezolvă, clar și curat, prin formatarea discului și prin reinstalare, apoi imediat făcută partiția de windows, să nu apuce discul să se defragmenteze prea mult (prin „imediat” înțeleg „într-un timp rezonabil”, cîteva zile de la formatare).
Pentru a nustiu cata oara imi dau seama ca de foarte multe ori imi pierd vremea tastand cu spor p-aici.
Daca urmai pasii pe care i-am descris mai sus erai deja rezolvat/a .... fara crack-uri hack-uri si alte focuri de arma ...
In general citesc cu atentie.
Nu scrie nicaieri ca ai incercat “metoda” expusa de mine. Ai scris doar ca “o sa faci cand vei avea timp”, dar niciun feedback de unde ce si cum nu a mers ...
Merge, sigur ... si din cate ai spus mai sus, ai gresit in unele locuri, de exemplu ai selectat o partitie si nu discul ( hard discul ).
Dar ... in fine. Descurca-te cum stii ...
succesuri
Tot eu…in functie de cat folosesti windowsu de intensiv,si nu ai nevoie de putere grafica maxima poti folosi cu succes masina virtuala.
Eu de exemplu am trei sisteme care le rulez pe Mac
Pai, acum mi-am instalat windosul cu VMware, am zis ca poate gasesc o alternativa, insa nu-mi place deloc cum se misca, asa ca o sa vreau sa raman la BC, dar pana voi avea timp sa stau sa-mi iau tot ce am nevoie din el, o sa ma multumesc cu asta.
Da, este o idee, insa n-am pe cine sa pun. Se ofera cineva?
Daca ia memorie peste 2 giga nu vad dece sa mearga windowsu nasol…nu stiu ce config ai la Mac.
Si aloci 1 giga la windowsul din vmware si merge perfect….eu chiar am facut si captura video de pe o camera care functiona doar sub windows si nu am avut deloc probleme
Faza e ca am 1GB de RAM (minimul recomandat) si nici placa video nu-i de 512MB, ci de 256. Stiu ca nu ar fi trebuit sa ma astept sa-mi mearga bine, insa speram si eu :D