iWeb si guestbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

Salut tuturor,

Si multumesc anticipat pentru raspunsuri. Problema este ca am un guestbook instalat pe server si as vrea sa creez o pagina in iWeb in care sa introduc acea guestbook. Problema mea este ca nu as vrea sa fac legatura prin iframes, motiv pentru care v-as ruga sa-mi precizati daca as putea face acest lucru prin alta metoda?!

Cri00

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Cri00 - 07 Ianuarie 2010 10:49 AM

Salut tuturor,

Si multumesc anticipat pentru raspunsuri. Problema este ca am un guestbook instalat pe server si as vrea sa creez o pagina in iWeb in care sa introduc acea guestbook. Problema mea este ca nu as vrea sa fac legatura prin iframes, motiv pentru care v-as ruga sa-mi precizati daca as putea face acest lucru prin alta metoda?!

Cri00

Relativ la intrebarea anterioara, cum se poate ulitiza php in iWeb? Guestbook-ul are un cod php inclus, insa cum se poate incadra intr-o pagina din iWeb?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Daca ai iweb’09 si cred ca ai ...in dreapta ai optiunea de a insera pe pagina ta si coduri php…enjoy

E foarte la vedere editarea cu iWeb

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
PegasosII - 15 Ianuarie 2010 05:43 PM

Daca ai iweb’09 si cred ca ai ...in dreapta ai optiunea de a insera pe pagina ta si coduri php…enjoy

E foarte la vedere editarea cu iWeb

Multumesc pentru raspuns insa am iWeb ‘08, care are doar optiunea de html snippet.

‹‹ PPS protejat DRM      Ajutor prezentari ››