2 din 2
2
Putere Wi-Fi
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Salut. Sper sa nu fiu off-topic foarte mult, dar vad ca s-a inceput aici o discutie legata de routere si m-as incadra si eu cu intrebarea mea smile. Deci, am un Airport Extreme Base Station (dual - ultima generatie) si il am setat pe ambele retele si pe 5 GHz si pe 2,4 GHz. Eu stau la casa (iar casa este de lemn deci ar trebui sa fie ecranari minime). Momentan routerul il tin in camera centralei (pe acolo vine teava de net) iar eu folosesc calculatorul in casa la aproximativ 7 metri distanta de el. Eu am Mac si vreau sa stau pe 5GHz iar sotia are un PC si am zis sa stea pe 2,4 GHz. Ideea este ca nu sta deloc conectat pe 5 GHz. Se conecteaza dar in 10 minute cauta alta retea si se comuta pe cea de 2,4 GHz. Cu Air radar imi arata ca ambele retele au un procent la semnal de 50 % (cam 45 % ptr 2,4 si cam 40 % ptr 5). Unde gresesc oare? Canalele sint pe auto (pe 5 GHz sta pe 36 iar pe 2,4 GHz sta pe 11). Daca am fost prea ambiguu in exprimare imi cer scuze, dar nu ezitati sa ma intrebati detalii. Merci frumos

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

2 din 2
2