Networking cu Mac OS 9
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pentru cei care n-au apucat să lucreze pe OS 9… O fi Mac OS 9 vechi şi perimat, însă e un sistem de operare care la capitolul politeţe îi dă ceaţă lui OS X (omuleţul zâmbitor din <OS 9 - abandonat în OS X - se pare că avea semnificaţia sa). M-am conectat prin reţea la iBook-ul cu OS 9, după care am vrut să-l restartez. OS 9 mi-a dat posibilitatea de a lăsa celor conectaţi un interval de timp la alegerea mea, în care ei să se deconecteze frumos, fără să fie daţi afară pe neaşteptate. După care a anunţat prin reţea OS X-ul, că se va închide în X minute.

Şi instantaneu mi-a venit în minte modul în care îngheaţă Finderul atunci când fac aceeaşi operaţie între doua computere care rulează amândouă OS X. De ce au renunţat la aceste mici detalii, nu ştiu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

OSX Server are toata politetea lui OS9 smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda, o politete care costa $500 sau $1000 (per computer).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 25 Iulie 2006 02:45 PM

... îi dă ceaţă lui OS X…

smile Din categoria “vorbe de duh” ale lui Tudor smile. N-o stiam pe asta…

[ red face pentru offtopic ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce frumoase sunt schimburile culturale între diferitele regiuni ale acestei tări…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 25 Iulie 2006 03:44 PM
Tudor - 25 Iulie 2006 02:45 PM

... îi dă ceaţă lui OS X…

smile Din categoria “vorbe de duh” ale lui Tudor smile. N-o stiam pe asta…

[ red face pentru offtopic ]

da, „a da ceață cuiva” nu era pe lista mea de zicale. s-a notat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

este un argou care se foloseste in cartier… in special in cursele de masini sau ceva miscare oricum…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 25 Iulie 2006 05:30 PM

este un argou care se foloseste in cartier… in special in cursele de masini sau ceva miscare oricum…

LOL LOL LOL  Trebuie sa ma abtin sa mai folosesc “exprimarea lejera”, se pare ca nimeni nu intelege ce zic eu…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ziceam de argou de cartier pt ca eu nu l-am folosit direct… oricum, chiar si asa iti poti da seama de ce este legat, mai schimbi cuvintele, sa fi zis clasa nu ar fi sunat asa de bine, ceata… unii acum aud..
asa si cu masinile ce spuneam mai sus, poti folosi cuvintele in diverse scopuri… chiar stii ceva? ar merge un topic deschis tocmai pe tema asta, sa ne mai distram…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 25 Iulie 2006 02:49 PM

OSX Server are toata politetea lui OS9 smile

O fi avînd, dar asta e cu totul altceva. A se nota că MAC OS X a avut tot timpul probleme cu rețeaua, mai ales cînd cineva închide calculatorul, iar tu aveai săltat pe ecran tocmai un folder de acolo. Ține minute bune pînă află că s-a închis, în tot acest timp te procopsești cu rotița morții.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…