cum sa folosesc Paltalk Extreme messenger pe mac os?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.08.09

buna,

cum pot folosi paltalk messenger pe mac os?am inteles ca cei de la paltalk nu au cazut la invoiala cu cei de la mac…..am instalat si un xp pe apple pt a putea folosi paltalk,functioneaza dar nu pot folosi web-ul in xp pe paltalk,ceva sfaturi?astept

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08

“cei de la paltalk nu au cazut la invoiala cu cei de la mac.”

hahahaha, m-ai binedispus, mersi.

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.08.09

acel mesaj a fost scris la o ora intarziata,dupa o zi extrem de plina(ma rog sa am numai zile pline de altfel fara a ma plange de greu sau mai stiu eu sa ma uit in curtea vecinului cum stim atatia printre noi,asa ca mai ‘‘rumega’’ inainte de a trage cu ‘‘arcanul’‘)...am incercat sa fiu mai inspirata in ceea ce priveste compunerea mesajului…...cine vrea sa inteleaga esenta nu este deloc dificil…..multumesc

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08
cihi2001 - 12 Ianuarie 2010 01:01 AM

buna,

cum pot folosi paltalk messenger pe mac os?am inteles ca cei de la paltalk nu au cazut la invoiala cu cei de la mac…..am instalat si un xp pe apple pt a putea folosi paltalk,functioneaza dar nu pot folosi web-ul in xp pe paltalk,ceva sfaturi?astept

Incearca cu Cross

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
cihi2001 - 12 Ianuarie 2010 01:01 AM

buna,

ai incercat iChat?
sau adium?
daca tot vorbim de mac os…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

mai “ezistă” persoane fără cont pe skype în ziua de azi?