Astazi am pus si eu UT2004, complet.
Am stat vreo 30 de minute sa il instalez… si pe urma, cand am incercat sa-l deschid, a incarcat vreo 10-20 de secunde si pe urma se inchide…
Nici macar nu imi apare error-ul clasic…
Am am incercat de mai multe ori si la fel. L-am reinstalat. La fel.
Masina pe care l-am pus este un iMac G5 @ 1.8 GHz, 1GB RAM, 64 MB video NVidia 5400 si 10.3.9 cu toate updaturile la zi.
I s-a mai intamplat cuiva sau stie de aceasta ‘chestie’ ?
Si eu am avut aceasta pronblema, dar numai cu “Tiger”. Solutia a fost sa-l instalez pe “Panther” si sa-l salvez gata instalat. Doar asa am reusit sa-l rulez sub “Tiger” Si eu am un MDD dual de 1GHz cu 1GB RAM si card ATI de 64MB.
Si eu am avut aceasta pronblema, dar numai cu “Tiger”. Solutia a fost sa-l instalez pe “Panther” si sa-l salvez gata instalat. Doar asa am reusit sa-l rulez sub “Tiger” Si eu am un MDD dual de 1GHz cu 1GB RAM si card ATI de 64MB. Am si un DVD cu jocul gata instalat!
Din pacate nu cred ca pot sa ajung la intalnire, unul din motive ar fi ca nu stiu pe unde e City Grill-ul, un al doilea fiind faptul ca nu stiu daca sunt in Bucuresti in momentul acela.
I s-a mai intamplat cuiva sau stie de aceasta ‘chestie’ ?
Pe Tiger nu merge fără patching intensiv, am avut și eu problema asta. Mai exact, trebuie un patch pentru joc, și încă un patch pentru installer. Habar nu mai am de unde le-am luat, știu că le-am căutat destul de mult până le-am găsit, dar cu ele funcționează bine și pe Tiger. Cred că le am scrise pe 1 DVD pe undeva, o să le caut.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
omu’ a zis ca are pantheru….. cu toate updateurile la zi….
cf. Mactracker iMacul ar tb sa fie “Hero”, dar la alea e Nvidia 5200 cu 64 (atit la cel de 17 cit si la cel de 20….)
Secondez ce zice VAXXi… am pierdut o zi intreaga cautand diverse patch-uri pana am reusit sa il fac sa mearga.
Si aceleasi simptome am avut cu jocul.
Poate il atasez diseara pe cel care merge.