Eu am vazut anul trecut in Media Galaxy-ul din Polus, Cluj, CD-uri cu WarCraft III (banuiesc ca asta cauti, nu WarCraft I sau II) si aveau si Frozen Throne. Merg atat pe Win cat si pe Mac.
Păi cumpără-le. Dacă nu găsești la magazine, vino la întâlnirile locale macuser din orașul tău și te va îndruma cineva de unde să le găsești. Ajută dacă îți treci în profilul de user de pe forum locația.
Uite - ți-a dat omul și link de unde le poți lua - cu bani - fără să te obosești să vii la întâlnire.
faby_hanu - în regulament scrie că e ok să dai link-uri către site-uri comerciale dacă a întrebat cineva de ele și link-ul ăla ajută. Cazul ăsta este un exemplu perfect.
in oradea nu gasesti nimic pentru mac in magazine doar rar gazesti si jocuri vechi sau cele universale ca wow sau warcraft in rest cam gol dal poti sa iti comanzi de pe net
Pai, din cate stiu, nicaieri nu sunt standuri cu jocuri exclusiv pentru Mac. Parca am vazut WarCraft 3 + Frozen Throne, The Sims 3, Diablo 2 + LoD că merg atât pe Mac cât și pe PC. Din jocurile mai populare, Rome TW si ceva NFS mai aveau versiuni de Mac. Dar comanda de pe net este cea mai simplă și comodă rezolvare a problemei.
Buna!Am WOW toatre 3 expansionuri dar le am in imagine iso ...sa zicem doar ca sunt “primite” si eu stiu ca sunt dual - platform aceste jicuri , am mai facut asa cu spore , tot “primit” si era de PC dar a mers, dar la WOW cand dau 2x click pe iso mi se deschide continutul unde e doar EXE ul ....! Mentionez ca si Spore era ISO!Multumesc!