2 din 3
2
World Of Warcraft (si StarCraft) on Mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

daca ai cont, intri pe eu.wow-europe.com si downloadezi de acolo tot.

[ Modificat: 01 Martie 2010 11:25 PM de lyncks ]
 Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Ce te opreste sa mergi aici? http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/
Jocul este gratis pt instalare, il poti instala pe 100 calculatoare daca vrei, ca sa joci trebuie sa platesti insa.

ps: nu ai nevoie de cont sa il instalezi si downloadezi.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

Da , am reusit , am facut rost de el gata instalat si l-am pus pe calc….dar acum am o problema ! E versiunea 3.0.2 , si mie imi trebuie 3.3.2, dar cand dau background downloader scfie , data for next pach is not avalible, cand dau Blizzard Updater scrie The file “Localization.xml” could not be loaded.    ...ahh!  inca ceva , am dat azi o raita prin Media galaxy si am vazut ceva interesant , WoW Battle Chest era 80 RON , intrebarea e inuntru sunt ambele jocuri WoW si WoW BCD? sau sunt doar manuale de joc?

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 04.03.10

Jocurile pot fi achizitionate in format electronic de pe eu.blizzard.com/store

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

acum 2 zile mi-am dawloadat wow de pe situ oficial si la ultimul pach nu il poate instala,scrie ca de instaleaza dar nu se misca deloc,ce probeme ar putea avea??e din cauza mea sau din cauza jocului???

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

E din cauza ta.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

care e probelma??

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Asta nu știu.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj-napoca
Macuser din: 10.11.09

e o problema pe care am intalnit-o si eu
cel mai bine sa incepi install-ul din nou de la zero…si incearca sa faci toate pach-urile deodata
dupa ce a instalat jocul(cei 6.4GB)lasa-l sa faca update-ul fara sa-l intrerupi tu si apoi sa-l reiei
altfel risti sa patesti lafel

numai bine

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member

cum spunneau si restul…intra si scoate-l de pe net,asa nu ai probleme de patch
e moca download-ul….si iti pune automat si ultimul patch

numai bine

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

mai ales WOW-ul merita pt ca il poti da jos gratis si ai la dispozitie si 10 zile de joc gratis ca sa vezi daca iti place

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member

am vazut ca sunt destul de multi oameni interesati de jocul wow si ma gandeam sa postez una alta despre joc si cerintele lui:

jocul poate fi cumparat de pe net sau din magazine insa se percepe o taxa lunara de 12,99 euro
exista si un free trial de 10 zile pe homepage-ul lor si tot de acolo poti downloada si jocul cu ultimele patch-uri

cerinte minime postate la ei pe homepage sunt urmatoarele:

Mac OS X 10.4.11 or newer
PowerPC G5 1.6 GHz or Intel Core Duo processor
1 GB RAM
64 MB VRAM Such as an ATI Radeon 9600 or NVIDIA GeForce Ti 4600 class card or better
15 GB free hard drive space.

eu in momentul de fata joc wow de pe un PPC la 1.5Ghz si 768 de rami,merge binisor dar se poate mult mai bine

daca mac-ul vostru respecta cerintele aveti grija sa cumparati varianta pentru europe
deoarece altfel riscati sa jucati pe servere de pe cealalalta parte a pamantului smile unde evident apare problema de lag

astept alte intrebari…daca mai sunt

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Jucam într-o vreme EVE Online. Merge și pe Mac. Unul din cele mai faine apsecte la EVE este că toți jucătorii sunt în același univers, în același timp. Nu există realms, servere de Europa sau SUA.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member

EVE e o varianta pentru cei pasionati SciFi
am inercat si eu sa joc de cateva ori dar nu prea m-a prins,prefer wow-ul si “epic” quest’s
problema cu WOW-ul si serverele se datoreaza celor 11 milioane de jucatori,care nu vor sa incapa pe un singur server:)
insa ce au incercat cei de la blizzard a dat roade cat de cat….sa separe jucatorii in functie de tara si limba vorbita

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Daca nu merge sa downloadezi/instalezi ultima versiune (care de obicei apare miercurea) dezactivezi peer-to-peer download.
Cat despre treaba cu 10 zile mocaneala… mie nu mi-a placut smile Trebuie sa fii bolnav sa joci 3-4 ore pe zi sa ajungi la level 15-20 unde incepe cat de cat “distractia”. Insa e o ok si 10 zile decat deloc :D
Eu mi-am cumparat de la ei jocul si i-am cumparat unui prieten game-card si e de mentionat ca dureaza cam 3 zile toata afacerea. Daca mie mi-au activat in cateva ore contul, lui abia dupa 3 zile iau activat gamecardul.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

2 din 3
2

‹‹ COD 2      NFS ››