Sambata, 12 noiembrie, ora 21.15, pe “Arte”, emisiunea “Design” este consacrata iMac-ului si lui Jonathan Ive, designer-ul sef de la Apple.
Face cineva o captura?
daca nu captura, macar un VHS ceva. emisiunea e foarte misto de felul ei, iar acum e cu Ive, singurul care a reusit sa iasa in fata de la Apple, in afara lui Steve. ar fi pacat sa n-o vedem si noi.
da, arte este un post tv franco-german de o calitate exceptionala.
eu il prind pe satelit (Hotbird - pentru cunoscatori)
cum sa fie vhs-ul…in germana sau in franceza?
Sa traiesti TheLost! Eu unul as prefera in franceza. Pana spre sfarsitul lunii o sa fiu ocupat (si plecat din Bucuresti) dar dupa aia te caut eu (esti bucurestean?).
Din experiență proprie, DiVX n-o să te ajute prea mult dacă faci captura de pe TV, pentru că “zgomotul” inerent de pe TV îl face să nu dea performanțe așa bune la compresie (la compresie DV sau DVD, iese bine). Așadar, H.264 să fie, ca să păstrăm spiritul rezolvăm și cu hostingul, don’t worry.
da, sunt din bucuresti.
am sa incerc si varianta obtinerii unei capturi (direct) de la prieteni…dar nu pot fi sigur de aceea oricum am sa trag eu pe vhs.
daca iese captura o voi urca eu pe net si va anunt, daca nu va anunt cand e gata vhs-ul.
..............
am vazut bine in programul arte….incepe la 20:15 CET si se termina la 20:40 CET?