2 din 2
2
Prinde cineva “Arte”?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

vhs-ul este tras. cum facem sa ajunga la traducere,editare si encodare?

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

E nevoie de cineva care are o placa de captura video. E interesant documentarul?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

da, este vorba de eMac-uri…dar mai apar si imagini cu celelalte modele.
se vorbeste despre designul eMac-ului, despre modul in care este construit…etc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Multumim frumos, TheLost!

Eu am tot ce ar trebui pentru captura (merge si printr-o camera video DV), dar din pacate maine plec din oras. Poate ajung la intalnire, pe 24, dar mai devreme n-am cum. Daca nu se rezolva pana atunci, o fac eu in orice format trebuie. Poate pana atunci e gata si traducerea, sa fac un film frumos, cu subtitrare, cum imi place mie…!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Am materialele in 2 formate…..captura pe disc (incompleta…lipsesc cateva secunde) + vhs (complet).
Problema este ca nu am cum sa vin la intalnire.
Rugamintea mea: Poate cineva din zona berceni (daca exista useri prin zona asta) sa ma contacteze sa ii dau materialele…in caz ca va merge la intalnire…bine’nteles…...in vederea traducerii si editarii?
Daca nu…..cu proxima okazie…sau poate o intalnire la unirii maine pe la 18:30…..dara sa ma anunte si pe mine cineva sa stiu daca iau discul si caseta dupa mine la munca.
Astept o varianta din partea vostra.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
TheLost - 23 Noiembrie 2005 08:10 PM

Am materialele in 2 formate…..captura pe disc (incompleta…lipsesc cateva secunde) + vhs (complet).
Problema este ca nu am cum sa vin la intalnire.
Rugamintea mea: Poate cineva din zona berceni (daca exista useri prin zona asta) sa ma contacteze sa ii dau materialele…in caz ca va merge la intalnire…bine’nteles…...in vederea traducerii si editarii?
Daca nu…..cu proxima okazie…sau poate o intalnire la unirii maine pe la 18:30…..dara sa ma anunte si pe mine cineva sa stiu daca iau discul si caseta dupa mine la munca.
Astept o varianta din partea vostra.

Hai sa facem asa: vin eu maine la Unirii si iau caseta si discul. Iti trimit pe PM telefonul meu, fa si tu la fel, ca sa ne punem de acord. OK?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Deci: am luat materialul, DVDul l-am dat lui Cattus Thraex, iar caseta o am la mine. Am facut din fisierul de pe DVD un DivX si acum sunt pe cale sa fac un H.264.

Problemele ar fi:
1. cum facem sa punem unul dintre fisiere (DivXul are 265,2 MB) pe un site-ceva?
2. cine il traduce / subtitreaza? Filmul e misto facut, si cred ca ar merita sa fie vazut si de cei care nu stiu franceza.

(TheLost: sorry, nici nu m-am gandit ca ar trebui sa vin cu un disc si o caseta sa-ti dau la schimb… Ti le dau data viitoare, impreuna cu o bere, OK?)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

m-as baga eu la subtitrare, ca stiu franceza binisor, dar in afara de asta nu mai stiu nimic… se mai baga si altcineva?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

@altero: nu e nevoie…ramane sa ne vedem la bere…fara cd si fara caseta
@all:...si pe cand e urmatoarea intalnire? (sper sa n’o ratez ca pe cea de ieri)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Traduceti voi filmul, ca dupa aia ofer eu spatiu pe server. Apropo de traducere: QuickTime Pro accepta un fel de subtitrari, cred ca e cea mai usoara metoda de a implementa asa ceva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 25 Noiembrie 2005 10:44 PM

ofer eu spatiu pe server.

Tudor (si cine mai e interesat), eu am pus DivX-ul pe siteul de pe Macul meu. Asa ca poti sa il iei daca te duci pe http://muncii-2-100.office.kappa.ro/~Alex/
Dar sa-mi spui daca il vrei, ca sa dezactivez firewallul. Filmul are 265,2 MB, asa ca in cateva ore il poti avea. Iar subtitrarea se poate adauga ulterior.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai mai bine sa-l iau gata tradus, ca asa n-are nici un rost. Unii dintre noi nu prea stim franceza…  red face

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator

OK. Atunci, cine vrea sa-l ia (pentru tradus sau pentru vizionat) sa-mi dea de stire sa-i dau drumul prin firewall.

2 din 2
2

‹‹ bancuri...      The Introduction Of Macintosh ››