intrebare legata de mufa de la casti..iPhone 3GS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

Va salut
ma intrebam ce se poate intampla daca in mufa de la casti se introduce o mufa stereo normala si nu un adaptor sau mufa de la castile originale care e impartita in 4 segmente si nu 3 ca le mufele stereo..
ca idee eu am incercat cu o mufa stereo care intra intr-un amplificator si totul parea sa fie in regula…acum ma intreb daca afecteaza pe termen lung….

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

din cate stiu segmentul ala in plus are legatura cu microfonul din castile de iphone.
Deci mufele normale nu afecteaza in nici un fel telefonul sau claritatea semnalului audio, doar ca nu vei putea vorbi la telefon cu ajutorul lor, asa cum poti cu castile originale.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

bun…ceea ce spui tu e corect si nu am niciun dubiu..ideea e ca ...mufa stereo din 3 segmente poate sa puna in scurt mufa de le telefon , avand in vedere dispunerea segmentelor..aici ma gandeam eu sa nu intervina probleme..dar cred ca totusi s-au gandit astia de la apple la faza asta..sper :D

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Nu trebuie sa-ti faci probleme, nu se face nici un scurt.

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10

Nu va pune in scurt niciodata telefonul, pentru ca pe mufa standard cu 3 conectori, 2 sunt PLUS si unul MINUS(cel de la baza).
Jack-ul cu 4 conectori este realizat prin impartirea conectorului din varf, care este PLUS, masa facandu-se la toti 3 conectori prin un singur MINUS.  Cand imparti un PLUS,automat vei obtine doar PLUSURI….....prin urmare nu ai unde sa faci scurt.

Jack-ul cu 3 conectori are la baza MINUS,la mijloc un PLUS pentru Right, si la varf PLUSUL pentru Left. La cel cu 4 conectori mai apare un plus pentru microfon.
Desi, in ultimul timp toate aceste PLUSURI pot fi configurate din meniurile deviceurilor pe care sunt instalate….....astfle pe acelasi jack cu 4 conectori poti sa ai semnal audio normal stereo pentru casti, poti avea casti stereo si cu microfon,poti avea semnal video cu stereo audio pentru un TV(ex NOKIA n95) , etc….
La conectarea jack-ului deviceul te va intreba in ce mod vrei sa foloseasca el acel jack.

In cazul iPhone, setarea se face automat de catre telefon, el avand de ales practic intre 2 moduri foarte asemanatoare: casti simple sau casti cu microfon(tip handsfree). In cazul in care tu bagi un jack cu 4 conectori el automat va lua casti si micrifon. SI invers.

Deci dai batai, nu risti absolut nimic.smile Desi cred ca scrie si in manualul de utilizare acest lucru.