capac iphone desprins in lateral
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am observat la iphone-ul meu pe partea cu butoanele de volum ca este desprins,1-2 mm si aveam si butonul de power infundat si am decis sa il trimit la service.
as vrea sa stiu daca a avut cineva probleme asemanatoare si daca s-a rezolvat pentru ca sclavul de la orange cand l-am trimis in service mi-a spus ca garantia nu acopera aceste probleme…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Si al meu e putin desprins in cealalta parte sus dar am observat destul de tarziu…desi am avut de la inceput shield de protectie pentru el.

Probabil in buzunar s-a strivit la o anumita pozitie wink

Nu cred ca ti-l repara si oricum asa o carcasa nu e scumpa am vazut pe okazii.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.12.09
boboc - 16 Ianuarie 2010 08:33 PM

am observat la iphone-ul meu pe partea cu butoanele de volum ca este desprins,1-2 mm si aveam si butonul de power infundat si am decis sa il trimit la service.
as vrea sa stiu daca a avut cineva probleme asemanatoare si daca s-a rezolvat pentru ca sclavul de la orange cand l-am trimis in service mi-a spus ca garantia nu acopera aceste probleme…

Care e deznodamantul? Ce intelegi prin “desprins”? Este asa ca in poza asta? Adica pe intuneric se vede putin lumina ecranului prin crapatura?
Daca da.. asa e si al meu.. desi f putin si inobservabil. Este o problema relativ des intalnita la 3G’uri.
Sunt fff curios ce ti-au zis de la service.

‹‹ nu gasesc iPhone’ul in Finder      pls help ››