Eroare exportare [Keynote]
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.08.09

Am facut o prezentare in Keynote si cand incerc sa ii dau export in PowerPoint nu ma lasa. Imi zice ’ An unknown error ocurred ’ . Care este problema ?

Semnătură 

WOW

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

o problema necunoscuta…
poate de la imagini, poate de la tranzitii…
poate de la keynote
cum putem sa ghicim?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
MullenSkater - 20 Ianuarie 2010 10:21 AM

Am facut o prezentare in Keynote si cand incerc sa ii dau export in PowerPoint nu ma lasa. Imi zice ’ An unknown error ocurred ’ . Care este problema ?

De vreme ce este „unknwon error”, e necunoscută, nu?
Deși nu-s mare utilizator de Keynote ori de PP, eu ți-aș recomanda să exporți în format PDF sau QuickTime. Acest lucru îți asigură compatibilitae practic 100 % cu orice platformă. De altfel, singur te-ai lovit de o problemă de export. Ia fă export video sau PDF și să vezi ce frumos iese.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 28.03.09

Ai cumva versiunea Trial de keynote? am mai citit ca da asemenea erori de export.

Incearca intr-o prezentare noua sa exporti un slide doar cu un text. (ex. titlul). Daca merge inseamna ca problema vine de la fotografiile, masterul prezentarii sau tranzitiile incluse. De obicei la un export in ppt, keynote-ul imi da o lista cu erorile intalnite (ex. Instant alpha not supported in the chosen file format. The image was croped by instant alpha). Documentul ppt exportat se deschide si il pot ajusta.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 28.03.09

Poate te ajuta si materialul de mai jos:

http://www.pama.net.au/dralb/?p=163

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 18.08.09

O sa il export in QuickTime pana la urma, dar este totusi ciudat ....

Semnătură 

WOW

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu export numai in QuickTime. Am toate animatiile si tranzitiile si pot rula prezentarea pe un laptop cu Windows. Singurul avantaj al formatului ppt este ca la o adica poti scoate imaginile de acolo. Din Quicktime nu mai poti ca prezentarea, desi interactiva este un film.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

ideea este ca nu iti trebuie imaginile, decat tot pentru tine personal wink deci poti folosi keynote sa le iei.
fwiw, quicktime = win

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers