Era folosit circa 16-17h pe zi .
Dar mouse-ul celalalt (Genius, IRDA) cu aceleasi baterii si folosit tot atat de mult ma tine si o luna jumatate.
Acum folosesc Mighty Mouse (Wired , ca de…).
If you have a Mac and you want a clutter-free wireless mouse that travels well, courtesy of dockless AA power (one or two batteries, you decide), choose the wireless Mighty Mouse with secure Bluetooth capability. Then tuck it in your bag and go anywhere.
Adica merge si doar cu un singur acumulator AA. Adica o sa fie cu 1/3 mai usor decat actualul BT, si comparabil cu MM original!!! Asa da! Ai treaba cu el prin casa, pui 2 acumulatori, iti faci treaba fara grija. Il iei pe drum… o baterie e de ajuns.
Mighty Mouse-ul meu wireless e pe drum si imi va parveni duminica viitoare. Sa vedem cine il are primul. Mai am vreun concurent? Pregatesc aparatul foto.
Mighty Mouse-ul meu wireless e pe drum si imi va parveni duminica viitoare. Sa vedem cine il are primul. Mai am vreun concurent? Pregatesc aparatul foto.
M-as baga si eu la “concurs” cu data de sambata (5 august)! Hai sa vedem!
2 intrebari: ce se castiga si cine vii aduce la fiecare sa stiu daca ma bag si eu
Pai eu sper sa pun mana pe cutie in magazinul Apple si sa zic “Je voudrais une boite!” (widgetu de translation combinat cu o colega a scos asta, sper sa nu raspunda vanzatorul “i will noy buy this record, it is scratched” sau altceva asemanator)
Cred ca se castiga doar ceva poze pe site, pui tu un premiu ceva?
Drept dovada ca il aveti in posesie bagati poze cu el desfacut si cu cutia pe langa.
Si eventual cu mufarezul lipit de cutie, tinand in dinti mausul.
P.S. E ca si castigat concursul! Sambata pana in ora 2, ora Romaniei, pun poze cu el… Si imi recuperez si TVA-ul (o parte) deci o sa iasa pe la vreo 62 de euro
EDIT: S-ar putea totusi sa nu fie disponibil in magazin si atunci trebuie sa astept 5 zile dupa comanda. Concursul ramane deschis.