Eroare server
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Dupa ce scriu un mesaj/raspuns, pe langa vechiul fapt ca imi reapare casuta de raspuns, mai nou imi da eroare cu toate ca daca dau refresh la pagina, mesajul este luat: “Safari can’t open the page “http://www.macuser.ro/index.php/forums/newtopic/4/”. The error was: “bad server response” (NSURLErrorDomain:-1011) Please choose Report Bug to Apple from the Safari menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Asta probabil ca e de la conexiunea ta de internet.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
alina - 27 Iulie 2006 01:15 PM

Dupa ce scriu un mesaj/raspuns, pe langa vechiul fapt ca imi reapare casuta de raspuns, mai nou imi da eroare cu toate ca daca dau refresh la pagina, mesajul este luat: “Safari can’t open the page “http://www.macuser.ro/index.php/forums/newtopic/4/”. The error was: “bad server response” (NSURLErrorDomain:-1011) Please choose Report Bug to Apple from the Safari menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.”

Dacă scrii ceva în forum și chiar atunci pică internetul asta apare pe ecran. Serverul din zona mea face destul de des treaba asta. Poate pica doar cîteva secunde pînă la ore întregi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu aveam problemele astea doar din Firefox Windows, de la reteaua Universitatii Cluj. Nu-mi dadea nici un mesaj, dar imi aparea din nou Form-ul pentru reply, gol. Uneori il pacaleam astfel: preview -> apoi submit. Uneori tinea figura, alteori nu. Poate ca merge asa.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Multumesc, nu ma deranjeaza asa tare, ca m-am prins ca daca dau refresh imi intra pagina cu raspunsul meu luat. Am vrut sa semnalez, poate nu era de la mine si era bine de stiut pentru Tudor. A aparut in ultimele zile la aproape fiecare mesaj/edit scris si stiam ca am conexie buna, plus ca vedeam ca de fapt netul nu e cazut si lua in fapt raspunsul.
Asta cu reply-ul gol se intampla destul de des, dar imi copiez mereu mesajul inainte de a posta, in caz de rateu, sa n-o iau de la inceput cu povestile wink