1 din 3
1
Initium doar in mîncarea Românească?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Ce naiba e asta? Ce părere aveţi?
http://www.basf.com/group/pressrelease/P-10-110
E şi o petiţie împotriva acestei iniţiative.
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

sa nu fie ceva de genul ” vaccinului ” contra noii gripe….....ma refer la ” paranoia ” vaccinului

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da
periodic apar tot felul de pretexte pentru culegerea adreselor de mail
wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Artistul - 23 Ianuarie 2010 03:04 PM

Ce naiba e asta? Ce părere aveţi?
http://www.basf.com/group/pressrelease/P-10-110
E şi o petiţie împotriva acestei iniţiative.
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html

dom’le, BASF asta era compania care făcea benzi de magnetofon bune, cînd eram eu copil. La un moment dat au cam dispărut, că intrase comunismul în vrie. Acuma văd că s-au reprofilat…
Totul este un război economic, ca și vaccinul ăsta, evident produs pt ca unii să facă bani frumoși din cultivarea unei psihoze. Nu că nu l-aș face sau nu că nu mor oameni de gripe d-astea, dar cultivarea psihozei mondiale, intens mediatizate prin tembeliziuni, mi se pare evidentă.
Tembelizorul e devenit mijlocul cel mai eficient de îndobitocire, nu numai politică... se cultivă, dom’le, atîta c… pe sticla asta, ceva de groază.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 23 Ianuarie 2010 03:09 PM

da
wink

Pretext, pretext, dar dacă această chimicală e aşa grozavă de ce se introduce în România prima dată? De ce nu în Principatul Monaco?

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Boly - 23 Ianuarie 2010 03:08 PM

sa nu fie ceva de genul ” vaccinului ” contra noii gripe….....ma refer la ” paranoia ” vaccinului

Acum sub pretextul paranoii să nu cădem în latura cealaltă,a indiferenţei totale.
Nu e nicio paranoie. Am dat un link al firmei BASF care produce chimicale care vor fi introduse curînd în legumele şi fructele româneşti (doar cele româneşti! deocamdată). Unde e paranoia? E un fapt real.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Absolut…..dar nici cu drobul de sare deasupra capului nu putem sta cheese
Si nu spun ca nu e o problema preocupanta…..din contra, dar…....
mai conteaza o substanta pe linga celelalte mii pe care le ingurgitam !?!?!?!?!?

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Da,orice amanunt care ne ‘scapa’ si pe care il ignoram ne va costa in timp,,cum ?vom vedea pe pielea noastra.
Eu zic ca reactia este necesara pina nu cadem toti in letargie!

“Somnul ratiunii naste monstrii”

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Boly - 23 Ianuarie 2010 04:04 PM

Absolut…..dar nici cu drobul de sare deasupra capului nu putem sta cheese
Si nu spun ca nu e o problema preocupanta…..din contra, dar…....
mai conteaza o substanta pe linga celelalte mii pe care le ingurgitam !?!?!?!?!?

Da Boly, contează.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

mno, bun, ce putem face in cazul ăsta !?!?!?
mai mâncăm ceva natural ?

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

media…. media….
eu urmaresc un caz acum care mi se pare incredibil , in care mass-media este atat de “oripilata” si atat de “inocenta” incat mi se face scarba.
Ma uit la tv, in ziare, cum toti il prezinta pe Sergiu Bahaian ca fiind “monstrul”, “mafiotul”, “traficantu de carne vie” si nu mai zic cate cuvinte grele si mai ales “interzise minorilor” sunt folosite la adresa acestui escroc, desi, in comunicatul DIIICOT Constanta (chiar asta oare de ce nu l-a publicat nimeni, bah, dar nimeni pana acum), pe care l-am vazut pe Realitatea, se precizeaza ca Bahaian nu este arestat de Constanta ci de Ialomita, si asta pe plan economic - escrocherii|?
Seful DIICOT Constanta a fost intrebat de o jurnalista daca exista capete de acuzare in cazul crimelor pe numele lui Bahaian, raspunsul fiind, NU.
A precizat ca totusi criminalii care au recunoscut crimele ar fi actionat, nu la ordinul, ci la indicatiile lui Bahaian, dar ca inca nu exista capete de acuzare sau dovezi in aceasta priviinta.
Revenind la subiect, totusi, toata mass-media duce un adevarat razboi mediatic impotriva acestui escroc, facandu-l din escroc, mare criminal si mafiot…
Oare atat de josnici au ajuns?
Ma uit cum o terorizeaza pe fii-sa si pe fosta sotie, urmarindu-i non-stop.
De asta, eu personal, ma uit la filme si atat, pentru ca vorba lui Cattus, “Tembelizorul e devenit mijlocul cel mai eficient de îndobitocire, nu numai politică… se cultivă, dom’le, atîta c… pe sticla asta, ceva de groază.”
Nu mai zic, ca toate posturile dadeau la ora de maxima audienta, imagini socante, care pot teroriza un copil ce se afla din intamplare, lasat in fata teve-ului.
Ceea ce m-a socat cel mai mult este ca toate televiziunile, descriau cu lux de amanunte, modul de operare a celor prinsi de DIICOT Constanta….
Asadar, lectii gratuite pentru toti borfasii in di(n)rect la TV…
Cum sa prezinti mai nene, modul de operare ? Ca poata face acelasi lucru si altul?
Cat despre “informatii”, la ora actuala, tot ce inseamna televiziune, ziare de informare, sunt niste ciunteli meschine, care sa impinga omul de rand sa inteleaga cu totul si cu totul altceva…
Toate informatiile reale sunt atat de “cenzurate” sau mai bine zis, interpretate incat, adevarul este cu totul altul…

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cu o parte tot au dreptate, planeta asta nu mai poate hrani toata populatia. so… ce e de facut?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 23 Ianuarie 2010 08:27 PM

cu o parte tot au dreptate, planeta asta nu mai poate hrani toata populatia. so… ce e de facut?

Planeta poate hrăni populația, ba chiar mult mai mult decît populația actuală, problema este că resursele și tehnologia sînt foarte inegal distribuite, iar modul de viață, cultura, mentalitățile… de asemenea. Teoretic, Africa ar putea hrăni tot globul. Teoretic, deoarece lipsa tehnologiei + deșertificarea fac acest lucru imposibil. La fel, imensa Rusie, ar putea hrăni tot globul etc. etc.
Sigur, e o problemă. Pînă filosofăm noi și căutăm soluții, alții trebuie să și vină cu ele…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Artistul - 23 Ianuarie 2010 03:50 PM

da
wink

Pretext, pretext, dar dacă această chimicală e aşa grozavă de ce se introduce în România prima dată? De ce nu în Principatul Monaco?

cine e BuBuLul Sef care semnează aberația aia?
cine spune că se introduce așa ceva în românia prima oară?
a doua oară unde se introduce?

voi credeți toate prostiile care vin pe mail?
a căutat careva pe internet să vadă ce e ăla initium?
raspberry

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 23 Ianuarie 2010 10:33 PM

raspberry

Eu unul nu cred nu numai ce vine pe mail, că astea-s mai toate prostii, nu mai cred nimic din așa-zisele „analize” ale unor „specialiști” care te toacă zilnic cu tot felul de prostii, că nu mai știi ce e real și ce e fantezia lor. E o nebunie… Singurele lucruri pe care le mai suport sînt Aniela (nu rîdeți, e epoca lui Caragiale acolo și bine prinsă), TV 5, Discovery și alte d-astea. Emisiunile de așa-zise „știri” sînt ocazia de a analiza cum sînt prostiți oamenii. E deja o meserie asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 23 Ianuarie 2010 10:33 PM
Artistul - 23 Ianuarie 2010 03:50 PM

da
wink

cine e BuBuLul Sef care semnează aberația aia?
cine spune că se introduce așa ceva în românia prima oară?
a doua oară unde se introduce?

raspberry

dacu, eu am pus un link mai sus spre siteul BASF şi pe care nu l-a citit decît Cattus Thraex. Toţi ceilalţi vorbiţi despre altceva: televizor, mail, paranoia gripei porcine, etc.  raspberry
Da, e un îngrăşămînt chimic pentru creşterea legumelor şi fructelor.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

1 din 3
1