2 din 3
2
Initium doar in mîncarea Românească?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

http://www.foodingredientsfirst.com/news/First-Approval-Worldwide-of-Fungicides-with-Initium-for-Wine-and-Vegetables.html

citește asta
apoi, gândește-te la ‘piatra vânătă’ sau sulfat de cupru
de pucioasă ai auzit?
sau astea le putem mânca fără grijă? smile
serios acuma, la mulți ne place berea… dar nu vrem să vedem cum se fabrică
wink

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Uite ce e:
http://www.agro.basf.com/agr/AP-Internet/en/content/news_room/news/09_09_15_press-release-Initium-is-first-active-ingredient-in-new-class-of-chemistry

Că pînă acum nu creşteau roşiile şi strugurii şi fără Initium.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 23 Ianuarie 2010 11:01 PM

http://www.foodingredientsfirst.com/news/First-Approval-Worldwide-of-Fungicides-with-Initium-for-Wine-and-Vegetables.html

citește asta
apoi, gândește-te la ‘piatra vânătă’ sau sulfat de cupru
de pucioasă ai auzit?
sau astea le putem mânca fără grijă? smile
serios acuma, la mulți ne place berea… dar nu vrem să vedem cum se fabrică
wink

Da… O să ne dezgroape peste 5000 de ani şi o să fim conservaţi mai bine decît faraonii.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Artistul - 23 Ianuarie 2010 10:55 PM

[
dacu, eu am pus un link mai sus spre siteul BASF şi pe care nu l-a citit decît Cattus Thraex. Toţi ceilalţi vorbiţi despre altceva: televizor, mail, paranoia gripei porcine, etc.  raspberry
Da, e un îngrăşămînt chimic pentru creşterea legumelor şi fructelor.

firma BASF mi-a adus aminte de copilărie și, totdeauna, sîntem nostalgici…
Am impresia că mănînc benzi de magnetofon marca BASF, cred că ar fi bune, de mirosit miroseau frumos cînd deschideai cutia. Ce amintiri… le foloseam cu un magnetofon Tesla, B4 parcă era tipul, sculă bună, m-a ținut ani de zile…
Costa cît salariul tatei pe o lună și ceva, țin minte…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

da, știam înaintea ta ce e
de aia te întreb, de la sulfatul de cupru, nu ai nimic, nici un simptom?... smile
eu la un hectar de vie, băgam cam 30 de kile (se recomandă 10, dar percepția țăranilor e că iese prea slabă soluția) raspberry
cred că e inutil să-ți spun câte alte chimicale se folosesc stropit, fertilizat, contra dăunatorilor…
apropo, mai ia cineva penicilină acum? sau cumva sunt alte antibiotice, mai ‘tari’?
până în 90, înafară de azot și de uree, nu se prea știa de chimicale la țară
du-te acuma la un magazin fito-sanitar…
cât despre spamul pe mail… o să urmeze în curând faza cu observarea planetei XXX la nu’ș-ce-oră...
wink

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 23 Ianuarie 2010 11:11 PM
Artistul - 23 Ianuarie 2010 10:55 PM

[
dacu, eu am pus un link mai sus spre siteul BASF şi pe care nu l-a citit decît Cattus Thraex. Toţi ceilalţi vorbiţi despre altceva: televizor, mail, paranoia gripei porcine, etc.  raspberry
Da, e un îngrăşămînt chimic pentru creşterea legumelor şi fructelor.

firma BASF mi-a adus aminte de copilărie și, totdeauna, sîntem nostalgici…
Am impresia că mănînc benzi de magnetofon marca BASF, cred că ar fi bune, de mirosit miroseau frumos cînd deschideai cutia. Ce amintiri… le foloseam cu un magnetofon Tesla, B4 parcă era tipul, sculă bună, m-a ținut ani de zile…
Costa cît salariul tatei pe o lună și ceva, țin minte…

BASF a fost întotdeuna o mare firmă de chimicale
(naziștii s-au folosit de ea…)
o divizie a ei se ocupa de plastic și de benzile magnetice care ajungeau și la noi

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

Bun, super. Efectele cancerigene ale numitei chimicale sunt probate, obținute prin cercetări serioase, făcute de un laborator cu reputație sau la o universitate care nu e în aceeași oală cu Spiru Haret, iar studiile au fost publicate într-o revistă de specialitate după ce au trecut prin peer reviewing?

Dacă nu, eu nu dau doi bani pe ele smile. Și nu-s rudă cu Patriciu sau vreun alt întreprinzător, să poti spune că țin cu cineva. Dată fiind complexitatea domeniului (și pregătirea omului “de rând”), pun pariu c-aș strânge sute de semnături și pentru o petiție împotriva dioxidului de hidrogen.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
donkey - 23 Ianuarie 2010 11:40 PM

dioxidului de hidrogen.

O2H… suna periculos smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

benzile basf se numesc emtec acum nu? eu am 10 dvd rw emtec.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

acum serios….
ultima oara cand ati luat de la alimentara muschi, sau ce sa mai, kaiser (soze) ?
nu vi s-a parut ciudat ca are o lungime si o grosime “putin” cam imensa?
Ce muschi de porc are diametrul de 10-15 cm?
alea nu-s umflate cu cine stie ce?
doar ca ne facem ca nu vedem…
sa nu zic de branza de “taran” plina de “araceturi”, sare si alte “chestii care cantaresc mai greu la chilogram”.
S-au schimbat multe , doar ca am inceput sa nu mai vedem wink ce e in fata noastra…
Sa nu mai zic de “paine graham” in compozitia careia scrie aproape clar ca e din resturi de paine si toti ii zicem paine integrala sau neagra.
Chiar, si painea alba credeti voi ca e din faina de grau, drojdie si dioxid de hidrogen? sa fim seriosi, cred ca are mai multi aditivi ca aracetul din branza…

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
rynn cminorplusb - 24 Ianuarie 2010 07:12 AM

Chiar, si painea alba credeti voi ca e din faina de grau, drojdie si dioxid de hidrogen?
Dioxid de hidrogen?

www.oltchim.ro/uploaded/FISA APA OXIGENATA _rev.6.pdf 

Așa iese mai albă și mai pufoasă?  wink

Edit:
Tot nu merg link-uri cu spații.

[ Modificat: 24 Ianuarie 2010 07:43 AM de nvmarian ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
altero - 24 Ianuarie 2010 05:59 AM
donkey - 23 Ianuarie 2010 11:40 PM

dioxidului de hidrogen.

O2H… suna periculos smile

Eh, era dimineața când am scris asta… înțelegi tu la ce mă refeream. Oxid de hidrogen cred că-i mai aproape smile. Dacă-i dai un nume de chimicală, your average green fellow e în stare să intenteze procese și pentru că pâinea e făcută cu apă chioară wink.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Păi da ... numai în România - dai drumul la robinet și ce curge acolo e PLIN de chimicale ucigătoare:
- Monoxid Dihidrogenat
- Acid Hidric
- Hidroxid de Hidrogen

Ca să nu vă spun cum NE OTRĂVEȘTE STATUL PE TOȚI CU AZOT !!! Practic în România nu poți respira o gură de aer curat fără să inhalezi și o cantitate URIAȘĂ de AZOT precum și un agent oxidant foarte puternic (binecunoscut pe plan mondial ca unul din principalele chimicale declanșatoare de incendii) !

Ne-no-ro-ci-re.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

Și românul necivilizat mănâncă și pâine: http://monster-island.org/tinashumor/humor/breadkills.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 23 Ianuarie 2010 11:18 PM

da, știam înaintea ta ce e
de aia te întreb, de la sulfatul de cupru, nu ai nimic, nici un simptom?... smile
eu la un hectar de vie, băgam cam 30 de kile (se recomandă 10, dar percepția țăranilor e că iese prea slabă soluția) raspberry
cred că e inutil să-ți spun câte alte chimicale se folosesc stropit, fertilizat, contra dăunatorilor…
apropo, mai ia cineva penicilină acum? sau cumva sunt alte antibiotice, mai ‘tari’?
până în 90, înafară de azot și de uree, nu se prea știa de chimicale la țară
du-te acuma la un magazin fito-sanitar…
cât despre spamul pe mail… o să urmeze în curând faza cu observarea planetei XXX la nu’ș-ce-oră...
wink

Mare sofist eşti smile
Ce are a face observarea planetei XXX la nu ştiu ce oră care e o poveste inventată la mişto cu faptul că ni se bagă chimicale în mîncare, un adevăr pe care-l luaţi toţi la mişto de dragul miştoului.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

2 din 3
2