Ma indoiesc, oricum iPhone este in esenta un device care lucreaza mult cu internetul fata de alte modele si am citit ca la aparitia lui pe piata retele de telefonie nu erau pregatite pentru acest asalt pe retea.
Da, nici eu nu cred ca este o problema cu sim-ul , pentru ca acelasi sim l-am pus intr-un iphone 3g si totul a revenit la normal pina acum. Mai multe detalii despre consumul bateriei voi avea miine dimineata.
Azi dimineata vechiul meu iphone 3G era si el descarcat! Singurele constante sint: sim-ul si reteaua orange, una din astea doua imi consuma bateria de doua ori mai repede decit pina acum o saptamina si jumatate! Indiferent de iphone. In schimb 3GS -ul pe care l-am lasat aseara cu 20% baterie, dar i-am scos sim-ul pe care l-am bagat in vechiul 3G, acum are 17%, atit a consumat fara sim in el. Ramine un mister cum iphone-ul sotie mele nu are aceiasi problema cu bateria.
Am fost astazi la Orange si am facut o sesizare scrisa si mi-am schimbat si sim-ul. O sa va tin la curent cu ce se va intimpla dupa schimbarea sim-ului, cit si cu raspunsul primit de la Orange.
Am fost astazi la Orange si am facut o sesizare scrisa si mi-am schimbat si sim-ul. O sa va tin la curent cu ce se va intimpla dupa schimbarea sim-ului, cit si cu raspunsul primit de la Orange.
sa-ti traiasca! eu mai incerc in noaptea asta sim-ul intr-un alt iphone, 2G pana maine sa vad ce se intampla si in functie de asta stiu le ce cer maine la portocale. evident, more JUICE!!!!
Eu am un iphone 3gs si am avut perioade in care imi tineam cartela de orange cateva zile, apoi o schimbam cu cea de vodafone…si tot asa... Sincer.. n-am observat nicio diferenta in privinta bateriei.
Il incarc de obicei noaptea si pot sa zic ca-l folosesc destul de intens, net, muzica, jocuri..iar seara pe la 11-12 mai undeva pe la 10-15% baterie (eu zic ca e acceptabil)
-e valabil pentru amandoua retelele.