Astazi iPhone-ul 3GS merge in service sa vedem daca are ceva sau nu. Daca iese bine la testele facute in service, cum sim-ul l-am schimbat deja, nu mai este nici o indoiala ca de vina pentru acest consum exagerat de baterie este chiar reteua Orange.
E ireal ce se intampla. In weekend am fost la tara si nu am avut semnal la telefon dar l-am lasat asa sa vad cata baterie suge si… suge mult mai putina. Asadar fara semnal si, presupun, cautand semnal pierde mai putina baterie decat atunci cand am 5 lunii pe Orange! :( Dezastru…
Dupa schimbarea sim-ului consumul bateriei a ramas la fe.l EXAGERAT! Foto cu iphone-ul dupa 12 ore de stand by. Fara nici un apel.
De ce arata la utilizare 3 ore?
Nu stiu nici eu de ce arata 3 ore la utilizare. De la ora 21:21 pina m-am culcat in jurul orei 1:30 l-am mai butonat dar nimic greu, jocuri sau chestii din astea mai mult ii deblocam ecranul sa vad cit a mai consumat si cam atiti. Iar de la 1:30 pina la 9:15 chiar ca nu am mai umblat la el. Deci utilizarea de 3 ore nu stiu de unde a aparut.
Eu chiar de pe el postez acum, am reusit sa-mi verfic si mail-ul.
Banuiesc ca problema nu s-a rezolvat definitiv.
E clar ca problema e de la retea, alta explicatie nu este.
-eu am urmatorul rezultat :3 conturi de mail,push activat,service location activat,wifi activat,eq ipod activat si 3g off
-retea orange rezultat pe edge,pe 3g ma distruge in cateva ore pentru ca orange are cel mai slab semnal din Romania ,am avut vodafone 7-8 ani si nici nu se compara la semnal 3g cu prostia asta de retea care se considera cea mai mare din Romania.
-am uitat sa spun ca usage-ul de atatea ore sa facut probabil de la mail,de la internetul activat sau push ,eu l-am folosit doar maxim 1 ora din acel usage(vorbit si games)
[ Modificat: 01 Februarie 2010 11:15 AM de mafiasic ]
orange are semnal slab, da
cladirea de birouri in care lucrez, este la 500 de metri de sediul orange din pipera
firma a portat toate telefoanele de serviciu la acest operator
surpriza a aparut dupa citeva zile - semnalul in cladire era foarte slab, nu se puteau folosi telefoanele…
solutia pe care au gasit-o cei de la orange - au montat in interior, pe plafon, niste ciupecute, si afara, pe zidul cladirii, 2 antenute ciudate….
in acelasi loc, cosmote nu a avut problema asta
@MafiaSIC Eu am semnal 5 linii si bateria se duce extrem de repede. Sambata am fost la tara unde nu am semnal si bateria a tinut mai bine decat acasa unde am 5 linii .
A incercat careva sa faca un restore si sa-l lase fara nicio aplicatie si fara niciun cont de email instalat si sa vada asa cat tine bateria?
ps: Am auzit ceva zvonuri cum ca Orange ar lucra acuma la reteaua lor, ceva legat de 3G.
Eu am făcut aseară un restore din iTunes,am pus setările din backup,apoi am scos push,fetch,vbrațiile la sonerie și cam tot ce se mai poate scoate pentru a salva baterie.Scos aseară de la încărcat ep la ora 21,până acum nu s-a consumat nicio “liniuță” deși am vorbit cam 20 de min la telefon.Eu cred că au schimbat cei de la Orange ceva setări la rețeaua de date și din edge vede 3g (ca și consum de baterie),cu 3g activat se duce bateria imediat.
eu am sunat la service azi si le-am spus de aceste probleme,au zis ca daca e semnalul slab atunci consuma mult si nu invers.
eu cu semnalul full imi consma rau de tot.
cei de la service au zis ca vor face o sesizare catre apple,sa vedem daca se va rezolva ceva.
Eu i-am facut restore saptamana trecuta si de atunci ma tine foarte putin. Inainte de restore nu aveam aceasta problema cu bateria.
Am aceleasi programe, aceleasi setari, frecventez aceleasi zone.
Este tare enervant ca trebuie sa umblu cu cablul de date peste tot dupa mine. :(
Vad ca nimeni n-a pomenit de benzile pe care lucreaza Orange.
Din cate stiu eu Vodafone merge pe 900mhz, iar orange pe 900 si 1800mhz. Nu prea stiu multe detalii tehnice, dar nu credeti ca poate sa fie si de la acest lucru, ca o banda sa consume mai mult?
-dupa putina utilizare i-am consumat aproape toata bateria eu zic ca e ok tinand cont ca am tot activat, mai putin 3g 8 pagini de aplicatii and games etc…
-oricum reteaua 3g a orange-ului e vinovata parerea mea.