-dupa putina utilizare i-am consumat aproape toata bateria eu zic ca e ok tinand cont ca am tot activat, mai putin 3g 8 pagini de aplicatii and games etc…
Cum oare este ok din moment ce pana acum toata lumea avea multe aplicatii, 3G activat si totusi tinea bateria?!
Este interesant faptul ca toti vorbim aceeasi limba, insa nu prea reusim sa ne intelegem.
Daca bateria tinea minim o zi desi telefonul era utilizat si pe partea de multimedia, ceva browsing cat si telefonie, este clar ca ceva s-a schimbat.
Daca ar fi vorba de uzura sau utilizare excesiva sau asteptari mult prea mari, n-ar exista atat de multe cazuri.
Ultimul update . Acum m-am intors de la Orange Concept Store. Am gasit pe cineva care chiar era interesat si vrea sa intelega ce se intimpla si sa ajute. in fine am stat doua ore si iPhone-ul meu 3GS a plecat in service cu poze si filmulete facute de mine cu problemele pe care le-am avut pentru a fi vazute de cei din service. Intre timp mi-am pus noul sim in vechiul iphone 3G si pina acum este bine ca si baterie. Adica l-am pus pe la 11-12 astazi si pina acum mi-a consumat doar un sfert de baterie. Adica normal as zice eu. Revin cu detalii cind primesc raspuns de la service.
pai eu am obtinut performanta cu 3 ore utilizare si 4 stand by sa ajung rosie bateria,deci din ce vad aici e super ok,ma pot lipsi de 3g si sa ma tina o zi.
bre, eu am reusit sa obtin consum normal, iara! In mod ciudat, am incarcat aseara la ora 00:00 tel la 100, si am scos tot, push, notificari, location, tot, iar de dimineata aveam tot 100% baterie, dupa 7 ore de stand-by.
Astazi, i-am facut un restore pe la ora 10, iar acum la ora 8 mai am 77% de baterie, dupa ce l-am folosit ceva pe wi-fi, vorbit si utilizare normala. E ok sau tot e mult?
astazi mi se pare si mie ca si-a mai revenit consumul… acu nu-mi dau seama cat pentru ca m-am obisnuit sa-l tin legat la usb in timpul zilei cat stau la computer.
cert este ca problema este urmatoarea, am vorbit si cu cineva de la orange, nu mi-a confirmat ca exista vreo problema doar mi-a spus ca situatia poate fi generata de “PowerManagemntul de BTS-uri”. sa vad daca mai primesc detalii…
Intr-adevar putin si-a mai revenit. Am 4 ore 30 usage cu 10 ore 30 standby. Ieri de exemplu aveam 4 ore 30 cu 8 ore 45. E destul de bine deocamdata…La ce se refera power managementul de BTS-uri?
... pei ... exact ce spune ) BTS = base transceiver station. adica o celula. operatorii se joaca si ei cu ele, mai fac upgrade la soft-uri, le optimizeaza, le schimba… etc… Au si ele, ca laptopul tau (Macbook Pro de 15.4) optiuni de power management… daca le f&*^%$ atunci pot, de exemplu, sa interogheze foarte des telefonul si uite asa sug sangele telefonului. Lucrurile sunt mai nuantate si mai complicate dar niste setari aiurea la bts-uri fac o mare diferenta pentru utilizator.
Şi mie mi-a consumat mai puţin azi şi mi-a funcţionat şi mail-ul, nu s-au mai întrerupt convorbirile, totul a mers normal, iar eu nu i-am făcut nimic special, nu i-am dat restore, nici măcar restart.
Intr-adevar, parca ceva s-a intamplat astazi. Un mic miracol?
De la 11 pana acum a consumat putin peste 70% si l-am folosit relativ normal - si prin frig, si ceva mailuri, si ceva safari pe 3G, ceva telefoane pe EDGE, utilizat putin cateva aplicatii, deci este oricum o imbunatatire.
Asteptam parerile de peste noapte.
In intervalul 11.00 - 00.15 a consumat putin peste 70%, adica am ramas cu vreo 28% din baterie. Tare bine era daca-mi consuma 30%
Acum il incarc 100% si vad ce surpriza am dimineata. Daca e la 99-100% e foarte bine. Daca e pe la 75-80%...
Revin. Iara mi-a facut-o, dupa ce am instalat Whatsapp si ala mi-a activat push si location services. Simt ca toata treaba este de la location services, dar totusi ma duc pe la orange la garantie, ca orice ar fi nu e normal pentru un tel care are 2 luni sa faca asa ceva si chiar mi se pare penibil (BTS sau neBTS)