12 din 21
12
Consum exagerat de baterie
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

si eu am aceasta problema de vreo 2-3 saptamani. Azi dimineata, exasperat ca din nou m-am trezit cu el la 5%, i-am facut restore. Apoi am intrat si am vazut ca sunt multi cu aceasta problema. In concluzie, nu cred ca s-a rezolvat, azi noapte tot s-a dus bateria

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.08

Cred ca ieri a fost o exceptie. Cineva o fi apasat pe un buton din greseala dimineata, dar aseara a observat si a “remediat” greseala.
Peste noapte nu am facut absolut nimic cu telefon, evident. Iar in urmatoarele doua ore l-am folosit cel mult doua minute, ca sa mai sterg din mailuri si sa citesc niste mesaje pe yahoo. 3G si wi-fi off, push si location services on.

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
Rank
Newbie
Din: Bucureşti
Macuser din: 29.01.10

Mie mi-a consumat în noaptea asta 30% din baterie (100-70%). Mi se pare mult, însă acum nu se mai întrerup convorbirile, mă pot conecta la mail, totul funcţionează corect, doar problema bateriei a rămas, însă într-o formă puţin ameliorată.

E clar că cei de la Orange sunt de vină.

Semnătură 

iPhone 3G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Intradevar parca este ceva mai bine dar nu cum era inainte sa apara acesta problema. Eu cred ca si Orange are ceva probleme sau lucreaza la ceva, dar am mai observat ceva aseara, dupa ce am lasat 3GS-ul la service, am facut restore in iTunes la ambele iPhoane 3G atit al meu cit si al sotiei (pentru ca nu isi luasera setarile pentru MMS doar prin introducerea sim-ului si nu puteam trimite sau primi MMS). Dupa terminarea restore-ului am stat sa sincronizez cu agenda sa pun programele la loc in fine cind am terminat am mai sta un pic si ne-am culcat. Azi dimineata eu avem consumat din baterie sa zicem 25%- 30% ca la asta 3G nu imi afiseaza procentul linga baterie iar sotiei mele aproape ca nu se miscase bara verde de la baterie. Intrigat m-am uitat la utilizare ; eu aveam 4 ore si 24 minute iar sotia mea avea 12 minute iar stand by eu aveam 11 ore 19 minute iar ea 11 ore. Amindoi avem Push-ul activat dar eu am cont mobile me iar ia nu. Eu imi sincronizez cele doua calculatoare si iPhone-ul (contacte , email-uri , etc ) prin mobile me iar sotia mea direct prin iTunes cu calculatorul ei. Dupa asta am intrat pe pagina mea de setari mobile me si am vazut aseara un anunt prin care apple isi cerea scuze ca datorita unor operatiuni de intretinere,  probabil uni clienti vor fi afectat, i si anume nu vor putea folosi optiunea “find my iPhone” sau de sincronizare. Astazi anuntul a disparut de pe pagina. Acum intrbarea mea este citi dintr cei cu probleme sint si clienti Orange si au cont la mobile me, sau folosesc un alt server de push pentru email si adrese si altele. Parerea mea este ca este o combinata intre puterea scazuta sau cum se spunea aici mai sus ceva in lucru la Orange BTS sau BTF ceva cu interogarea celulelor si serverul de push a datelor de la Apple . Probabil ca daca problemele nu se suprapuneau nici nu ne-am fi dat seama. Asta este supozitia mea. Oricum daca cineva are alta idee ce ar fi putut sa imi foloseasca iPhone-ul 4 ore si 24 de minute azi noapte sa-si spuna parerea ca ma poate ajuta la elucidarea acestei probleme.

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

Eu sunt client orange, dar nu am cont mobile me , iar push-ul este dezactivat. problemele persista.

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
Rank
Newbie
Din: Bucureşti
Macuser din: 29.01.10

Eu sunt client Orange, nu am cont mobile me, folosesc push pentru contul de email.

Semnătură 

iPhone 3G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Am cont mobile me, sunt pe orange,  de acu vreo 2 saptamani zilnic incarc bateria o data sau chiar de 2 ori. Am push activat atat yahoo cat si mobile me,  gmail il am pe fetch. Ieri nu a vrut nici cum sa sincronizeze contactele(calendare, bookmarks mergeau perfect) dupa aduagirea a doua contacte noi de TEST(incet incet a inceput sa se sinc si mi-au aparut contactele) Pe iPodul prietenei mele nu vrea sa sinc contactele nicicum.
Buba mare cred ca este sau cu mobileMe sau cu Orange, sau cu ambele. Driving me crazy. as incerca un reset dar fara backup… sa vad ce si cum face. dar apoi iara sa pun pe el aplicatiile, pierd setarile aplicatiilor, nu prea am chef.(sunt in timisoara)

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Îi faci restore din backup în iTunes si îți va restaura toate setările aplicațiilor.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 01.10.06

@sorin, interesant… si eu folosesc mobileme pt mail & sync…

Mi-a verificat cineva numarul la orange si mi-a spus ca pe timpul noptii de exemplu aveam o gramada de comunicatii pe net, mai mult decat cica ar fi normal… nu stiu ce sa mai zic… o sa fac un test si dezactivand tot ce inseamna mobile me… cu toate ca folosesc contul si pe un iphone pe vodafone si nu am nici o problema cu acela…
devine putin caraghios… ieri a mers mai bine, azi mai prost… wtf?!?!?!

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
DoT - 02 Februarie 2010 04:28 PM

Îi faci restore din backup în iTunes si îți va restaura toate setările aplicațiilor.

tocmai asta am vrut sa ocolesc. sa vad daca nu cumva este acolo ceva intr-o setare ceva.. Vreau sa ii dau As New iPhone, nu restore de pe backup.

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.12.09

Nu stiu de aplicatii, dar setarile/salvarile jocurilor nu le salveaza :(

Eu ieri am dezactivat 3G-ul si m-a tinut foarte bine. Acum nu stiu daca e de la 3G sau daca s-a remediat ceva la problema cu reteua, dar bine ca s-a rezolvat.

Semnătură 

Iphone 3G 8G

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRank
Member

Eu a oprit “Push” - ul si acum si am lasat doar “Fetch” la o ora sa vedem ce se intimpla la noapte. Sper sa scada utilizarea de la 4 ore si 24 de minute cit am avut noapte trecuta. In poze setarile actuale

[ Modificat: 02 Februarie 2010 06:38 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Parerea mea e ca de la Orange e problema. Am fost azi plecat din oras si n-am avut semnal. In consecinta, am folosit airplane mode sa nu consume nici ca nu am semnal si in cazul in care am, sa vad ce se intampla. Am 3 ore usage cu 12 standby. Alta viata…

Am cont mobileme, dar nu cred ca e de la ala. Find my iPhone functioneaza doar daca ai Location Services activ. Eu nu am LS activ.

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 18.11.07

Acum instalez firmwareul 3.1.3 - fac upgrade dupa care un restore si-l las asa fara nimic altceva pus pana maine dimineata, sa vedem cum se comporta.

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRankRank
Member

Am facut si eu update-ul la 3.1.3. Abia astept sa vad cit consuma piine miine.

12 din 21
12