Am mai scris si eu in alt post ca bateria tine daca dezactivezi toate serviciile de net,cum le activezi cum se duce bateria.Ce faci cu un iPhone fara net pe el insa? Ii taie din functionalitate.Sa speram ca se misca orange mai repede.
Eu nu -mi-am dezactivat serviciile de net. Deloc , doar mi-am modificat niste preferinte, am trecut de pe Push pe Fetch la interval de o ora. Asta a fost tot ce am schimbat, in rest am 3G-ul activat , am location activat , am wifi activat deci ii folosesc toate functiile iPhone-ului, inclusiv cea de net, cum zici tu.
eu nu am mobileme si tot am probleme , deci nu cred ca e de la asta.
tocmai am facut si eu o sesizare la orange , poate daca apar mai multe semnalari o sa isi puna si ei niste intrebari. e foarte ciudat cum atatia oameni au aceeasi problema, aparuta cam in acelasi timp, iar pe forumurile de pe afara nu am vazut nici urma de problema asemanatoare.
Eu am gasit ceva pe forumul de la apple si am postat in acesta discutie un link :
am vazut post-ul respectiv, dar faptul ca doar doua persoane s-au plans pe un forum cu vizibilitate internationala (vs. mai multe persoane aici intr-un interval foarte scurt) ma face sa cred ca alea sunt cazuri izolate , iar problema de aici e una locala. in plus, nu vad vreun motiv logic pentru aparitia problemei dintr-o data, pentru ca mi-a aparut fara sa fac niciun update la os / aplicatii , mai degraba as inclina sa cred ca e o pb de retea. nu bag mana in foc, dar, dupa logica mea, asta ar fi cauza cu probabilitatea cea mai mare.
Eu am dus ieri telefonul la Orange Service si am luat si o beliciune de tel in schimb (ca tel de imprumut pe perioada service) : Nokia 6500. Ma, de tinut bateria la el tine, dar rad mereu cand trebuie sa il folosesc (asta ca sa nu plang)
Ideea este ca telefonul mi-a mers foarte bine pana acum 2 sapt, de unde a dat-o in diversele cu bateria.
In consecinta, l-am lasat la Orange service si ar face bine sa mearga ca inainte sau sa fie unul nou, pentru ca asa ceva nu se intampla din greseala, sau fara nici o cauza.
Va tin la curent cu ce se intampla.
E ora 15:00 si am baterie 91% desi nu am vb decat maxim 1 minut. Activez acum contul de me cu push cu tot si cu SYNC pe email, contacts si calendar. 3G nu ma intereseaza deci e OFF.
Ce e ciudat, e ca dupa acest update+restore la 3.1.3 am patit acelasi lucru ce l-am patit si la iPhoneul sotiei mele acum o saptamana tot dupa un update+restore. Nu vrea sa aduca contactele sau calendarul de pe me.com. A trebuit in amandoua cazurile sa resetez datele de pe me.com. :|
eu am facut rstore + update la 3.1.3, dar se pare ca nu ajuta. am 2h, 21 min standby si 29 min usage (cu bateria la 95%) in conditiile in care n-am facut absolut nimic cu el , in afara unei convorbiri de sub un minut.
root, presupun ca tot 3gs? eu am reusit sa obtin ceva performanta (a bateriei) cand am oprit location, push si notifications, dar nu vreau sa merg in fiecare zi cu un asemenea tel in buzunar.
Eu am scăpat de toate problemele, cu excepţia bateriei, însă oricum a fost mai ok azi.
Am ajuns acasă cu 10% din baterie însă am plecat de la 10 dimineaţa de acasă şi am vorbit la telefon destul de mult, m-am jucat, am stat pe net, am avut 3G şi Push activat pentru email la fiecare 15 minute.
Dacă stau să mă gândesc, cred că e consum normal acesta.
Eu am 3G.
Ceilalţi care aveau probleme şi au 3G-uri mai au acum probleme?
Si totusi, nu cred ca e o solutie asta nu? E ca si cum iti iei un telefon mobil pe care-l folosesti pe post de fix. Cumperi iPhone-ul tocmai pentru functiile de conectivitate, nu sa-l folosesti ca pe un 3310.