Salut
Am si eu o problema
Cand primesc un mail cu un slideshow in pawerpoint intampin 2 probleme:
1 merge greu… nu cum l-as vedea pe un pc
2 dupa ce se termina slideshow-ul se intuneca si asa ramane… invartinduse rotita aceea multicolora
am asteptat si un minut si ceva
Il opersc cu butonul de oprit…
posed un iBook G4
Incepator fiind explicati-mi pe intelesul meu
Mii de multumiri
nu am leopard sigur
dar ce program de operare am nu stiu
cum pot afla?
În stînga sus, ai un merișor, albastru sau negru (înainte era multicolor), te duci pe el, dai About this Mac și spune. Dacă apeși pe textul afișat imediat sus, te plimbă circular prin Version, Build (codul) și Serial Number, pe More Info, mai jos, ai și alte detalii.
Salut
Am si eu o problema
2 dupa ce se termina slideshow-ul se intuneca si asa ramane… invartinduse rotita aceea multicolora
posed un iBook G4
Mii de multumiri
De cat timp folosesti tu ’ pawerpoint ’ de nu stii ca se numeste ’ Power Point ’ ?
De cat timp folosesti tu ’ pawerpoint ’ de nu stii ca se numeste ’ Power Point ’ ?
Bravo, fratello macusero, l-ai ajutat mult cu întrebarea asta. E, de altfel, esențială.
Să știi că poți folosi o aplicație și fără să știi bine engleza, nu toți o știm așa bine ca tine.
Acum depinde și ce variantă de Office for Mac ai: pentru iBook G4 cred că ar fi mai bun Office 2004 decât 2008 (rămâne să ne spui tu de care ai, plus cât RAM ai, cât spațiu liber pe hard, etc.). Altă sugestie: încearcă și cu OpenOffice, vezi dacă face la fel (caută varianta pentru PowerPC fiindcă tu ai G4).
[ Modificat: 24 Ianuarie 2010 07:33 PM de Calinescu26 ]
nu am leopard sigur
dar ce program de operare am nu stiu
cum pot afla?
În stînga sus, ai un merișor, albastru sau negru (înainte era multicolor), te duci pe el, dai About this Mac și spune. Dacă apeși pe textul afișat imediat sus, te plimbă circular prin Version, Build (codul) și Serial Number, pe More Info, mai jos, ai și alte detalii.
Salut
Am si eu o problema
posed un iBook G4
Mii de multumiri
Iti dai seama ca acum am invatat
Mai bine sa gresesc si sa invat
decat sa nu fac nimic si sa fiu critic
Nu e rău. Cît RAM ai? (te duci la More Info și cauți Memory).
Ce procesor?
Ce versiune de Office? Pe mașina aia, cel mai bine merge Office 2004, de altfel cel mai bun Office al tuturor timpurilor. Dacă ai 2008 și, mai ales, un 2008 neadus la zi cu cele vreo 5-6 update-uri, ai de ce te plînge. Eu zic că dacă pui Office 2004 + update-urile lui (are și ăla, nu mai țin minte cîte), vei avea un office cît se poate de frumos.
Din cele ce descrii, aș deduce că ai Office 2008, neadus la zi cu toate update-urile, cam așa face, mai ales pe un mac PPC din generația aia.
Nu e rău. Cît RAM ai? (te duci la More Info și cauți Memory).
Ce procesor?
Ce versiune de Office? Pe mașina aia, cel mai bine merge Office 2004, de altfel cel mai bun Office al tuturor timpurilor. Dacă ai 2008 și, mai ales, un 2008 neadus la zi cu cele vreo 5-6 update-uri, ai de ce te plînge. Eu zic că dacă pui Office 2004 + update-urile lui (are și ăla, nu mai țin minte cîte), vei avea un office cît se poate de frumos.
Din cele ce descrii, aș deduce că ai Office 2008, neadus la zi cu toate update-urile, cam așa face, mai ales pe un mac PPC din generația aia.
Am gasit!!!!
e 2004
dar cum fac update-urile?
mersi mult
Eu, pe Quicksilver G4 am avut Office2004 cu updateurile la zi şi aveam aceeaşi problemă. Unele slideshow-uri nu funcţionau deloc, altele mergeau foarte greu iar la final îmi blocau PowePointul. Am renuntat la Office, am instalat OpenOffice şi mă declar foarte mulţumit. În continuare sunt unele slideshow-uri ce nu le pot viziona, dar sunt într-un număr mult mai mic decât înainte.
Acum, contează mult şi câtă nevoie ai de Office. Se poate ca OpenOffice să fie mult mai potrivit pentru tine. Tu decizi.
Imi cer scuze ca ma bag si eu cu o intrebare mai degraba:
La MB din semnatura mea am Office 2008, ar fi mai bine sa imi pun Office 2004 sau OpenOffice?