Nu e afacere, nu are factură, TVA și nici garanție scrisă. E un forum Mac care vrea să fie o alternativă la Macuser.ro. Intenția mea este să adun acolo informații utile sub formă de articole și tutoriale, precum și discuții de calitate pe teme Mac, într-un cadru mai relaxat, separat pe cât posibil de “zgomotul” celor care intră doar pentru chestii de genul “ajutor, cum scot parola?”.
Și ca să profit de evenimentul Apple din această seară, vă invit să discutăm noutățile care vin pe chat-ul de pe site. Limita chatului este de 50 de utilizatori, haideți să-l stresăm să vedem ce poate!
PS1: Situl este proaspăt, e posibil să aibe ceva bube temporare
PS2: Pe mine mă găsiți de acum încolo pe Command-N.
nu stiu de ce simti nevoia de o alternativa, dar sper sa nu se schimbe nimic pe aici.
Acuma, sincer, nu cred că asta ar fi problema ta, de ce simte el nevoia unei alternative. Foarte bine. De la zero fora acum 6-7 ani, acum avem cel puțin două, nu văd ce e rău în asta.
diversitatea cu domenii diferite e buna desigur.
un forum e deja prea banal si daca nu-mi aduce nimic nou nu intru. eu as fi facut un cont privat de yammer daca vroiam discutii avansate si doar cu anumiti oameni.
diversitatea cu domenii diferite e buna desigur.
un forum e deja prea banal si daca nu-mi aduce nimic nou nu intru. eu as fi facut un cont privat de yammer daca vroiam discutii avansate si doar cu anumiti oameni.
Ai dreptate. Nici eu nu încerc să fac pur și simplu doar un nou forum, identic cu Macuser. Acum am început să public ceva articole, există o secțiune de linkuri utile… ne mai dezvoltăm.
De vreo două săptămâni am inaugurat pe Command-N noua secțiune de articole. Vă recomand să o vizitați, e posibil să găsiți câte ceva interesant pe acolo.
Apropo, Command-N este deschis oricărei persoane cu talent la scris, care dorește să se afirme ca autor de articole în domeniul Mac/Apple.
Pe Command-n.ro și iPadForum.ro hostingul are niste probleme incepand de ieri (duminica 27 feb.). Momentan serverele sunt oprite. Așteptăm rezolvarea problemelor.