Permanently disable spell check in OSX
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Cautam sa scap de liniile alea rosii tampite, si am dat de utilitarul asta

“Despeller is a little utility, which disables the spellchecking throughout the system by replacing the image files OS X (AppKit, to be precise) uses to underline wrong spelling. You can always restore the dots.

Important:
Remember, this is a system file you’re replacing, which means three things:
1)You need to be admin to do this.
2)This will effect all users. Make sure others don’t use spellchecking.
3)This is likely to be restored with every system update, so you’ll need to run it every time after installing a system update.”

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Păi de ce să scapi de el? Tocmai acuma cînd și româna are speller bun și cît de cît complet? Și pt varianta academică cu sunt și â/î și pt varianta sînt și î/român? Eu folosesc curent 3-4 speller-uri (RO, CZ, EN, FR), e super acuma.
Singurul lucru este că nu au implementat o metodă rapidă de trecere de la o limbă la alta. Acest „automatic” nu merge bine deloc, eu prefer să învîrt niște butoane și gata, să comut de la RO la CZ, apoi la EN, apoi la FR. sper să o facă în 10.7

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09
Cattus Thraex - 28 Ianuarie 2010 02:46 PM

Păi de ce să scapi de el? Tocmai acuma cînd și româna are speller bun și cît de cît complet? Și pt varianta academică cu sunt și â/î și pt varianta sînt și î/român? Eu folosesc curent 3-4 speller-uri (RO, CZ, EN, FR), e super acuma.
Singurul lucru este că nu au implementat o metodă rapidă de trecere de la o limbă la alta. Acest „automatic” nu merge bine deloc, eu prefer să învîrt niște butoane și gata, să comut de la RO la CZ, apoi la EN, apoi la FR. sper să o facă în 10.7

am optiunea sa folosesc speller pt limba romana? cum il pot activa?

Semnătură 

“Imagination is more important than knowledge”—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/10872/

‹‹ un bundle cu 49$      program de pe mac pe XP ››