eu am un sticker din cutia de la macbook air lipit pe masina de mai mult de un an si se comporta impecabil (spalata masina la spalatorie, inghetul de acum, etc.)
Eu de aici am înțeles că ar fi alea din cutie… E drept că eu am cutie de mac mini, dar m-am gândit că or fi la fel. Totuși, alea „speciale” de unde provin?
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
1. toate sticărele alea ie negre. Măru’ nostru ie alb
2. toate sticărele alea ie logouri care conține fonturi. Deci “scrisuri” ca să zic așa… Măru’ ie logo grafic. O formă. Precum Naichi, Toiota…
3. nenea ăla a pus sticăre ca să se laude cu ce are pe mașină (par egzampl evacuare Borla, caucioace Continental: nu-i așa că te uimesc cu cunoștințele mele auto?? ). Măru’ e pus ca să ne lăudăm cu ce-avem acasă. Să știe lumea cu ce ne aploadăm noi pozele pă HaiFaiv…
Mulțumit?
da’ pîn la urmă și el și noi tot “niște țărani”.... (ca-n reclamă...)
1. toate sticărele alea ie negre. Măru’ nostru ie alb
2. toate sticărele alea ie logouri care conține fonturi. Deci “scrisuri” ca să zic așa… Măru’ ie logo grafic. O formă. Precum Naichi, Toiota…
3. nenea ăla a pus sticăre ca să se laude cu ce are pe mașină (par egzampl evacuare Borla, caucioace Continental: nu-i așa că te uimesc cu cunoștințele mele auto?? ). Măru’ e pus ca să ne lăudăm cu ce-avem acasă. Să știe lumea cu ce ne aploadăm noi pozele pă HaiFaiv…
Mulțumit?
da’ pîn la urmă și el și noi tot “niște țărani”.... (ca-n reclamă...)
Haoleu, că bine ai zis!
Tocmai am realizat și eu că sunt țăran. Mulțumesc acestui topic pentru asta.
Mâine dimineață dau jos stickerul lui pește de pe mașină. Poate mă mai scot.
Haidi bre, parcă merele cresc la oraș. Tot la țară cresc. Cel puțin alea bune. Și eu mi-s tot țăran.
PS Tomusel, ai vreun abțibild cu un pește pe mașină?
Haidi bre, parcă merele cresc la oraș. Tot la țară cresc. Cel puțin alea bune. Și eu mi-s tot țăran.
PS Tomusel, ai vreun abțibild cu un pește pe mașină?