vii la Sinaia si astepti sa puna dacu stickerul pe fundul lui kata…
il iei d-acolo
băi biciclistule! o să zică omul că după ce suntem o adunătură de homosexuali mai avem și fițe perverse pe creier, deși tu nu pari atât de elevat
vrea țipild, dă-i sau lasă-l.
mosad-ule!
uite, eu în 3 luni îmi iau alt mac, te caut și îți dau una bucată măr lipicios, o alta o păstrez pentru casca de role a lui fii-miu. să facem amândoi downhill cu mere-n cap spre disperarea gaborilor utilizatori de win!!!
:D
Apropos de sticker pe fund ... acum vreo 15 ani, m-am urcat in masina unui amic. Nu am vazut ca pe bancheta din spate, unde m-am asezat, avea unul sau doua semne de incepator, din carton, manufacturate, si cu un schotch pe ele. De ce nu erau pe geam, asta nu stiu, cert este ca m-am dat jos din masina la coleg in fata blocului, traversand apoi o piata intreaga in drum spre locuinta prietenei de atunci, actuala sotie. Care, dupa ce am intrat pe usa, vazandu-ma din spate, a bufnit-o rasul ... Ce credeti ca aveam lipit pe-o buca ... pe pantaloni negrii ... ?!?! Am mers eu pe strada cu semnul de incepator ? .. am mers ...
vii la Sinaia si astepti sa puna dacu stickerul pe fundul lui kata…
il iei d-acolo
băi biciclistule! o să zică omul că după ce suntem o adunătură de homosexuali mai avem și fițe perverse pe creier, deși tu nu pari atât de elevat
vrea țipild, dă-i sau lasă-l.
mosad-ule!
uite, eu în 3 luni îmi iau alt mac, te caut și îți dau una bucată măr lipicios, o alta o păstrez pentru casca de role a lui fii-miu. să facem amândoi downhill cu mere-n cap spre disperarea gaborilor utilizatori de win!!!
:D
mi-am dat ultimile 2 HABțibilduri… până la vară mai fac eu rost de 2! sper (că cu) mașinărie cu tot!
cred că a fost un schimb echitabil, mosad mi-a dat o mașină cu 3000km, decapotabilă și un apartament mobilat în floreasca… m-o fi păcălit cumva, trebuia să-i cer mai mult?!
@mosad: Dacă ești cuminte și mănânci toată mâncărica, caută nenea-n hârțoagele lui și sigur mai găsește o chestie d-aia de-ți dorești tu.
Ca o paranteză: merele lui huk au fost bestiale. Am apucat doar unu’ stuchit pe (pardon) hayonu’ Matizului (c-atata aveam atunci). De-atunci am spălat Bărzăunele de 15.000 de ori (și eu îl spăl, nu ca racheții ăia de la spălătorie care-ți scuipă niște spumă pe care o clătesc imediat). Mărul e tot acolo. Niciun colț deranjat, nimic.