Pai zi asa. Eu credeam ca e pretul biletului 100 de lei. Daca am venit cu masina la film, nu includ si pretul benzinei consumate, nu? In plus, nu mananc popcorn, asa ca nu il iau in calcul cand socotesc pretul biletului.
Eu îmi iau mereu și pop-corn la film (că se adună puncte și odată la câteva filme intru moka(doar n-o să vin cu “parizel” de acasă ); deh, marketing, până la urmă tot eu scot mai mulți bani din buzunar).
Nu-mi place popcornul. Si cand imi luam nachos, terminam de mancat in timpul trailelor, pana sa inceapa filmul. In plus, nachos, sos, suc, ochleari 3D… imi cam distrage atentia de la film.
este foarte ciudat că într-o regiune cu o vegetație atât de luxuriantă, prădători atât de mari n-am văzut muște pe planeta pandora… se moare pe pandora, există trofism, au ei oare muște?
au tot 6 picioare? se “coțăie” ca pe la noi sau or avea codiță pentru conexiune, sunt wireless???
Eu l-am vazut la BFI pe cel mai mare ecran din UK, IMAX 3D. Am dat 13,5 lire. Am asteptat 2 luni ca sa il vizionez in conditii perfecte. Nu exista un fir de nisip pe care l-as fi putut adauga sa fie o experienta uimitoare.
Din nefericire spre sfarstit, cand au inceput sa traga in toti si toate am adormit. Fara gluma. Mi s-au inchis ochii si am adormit. Aproape nimic din ce am vazut in filmul ala, de la poveste, personaje, actori, lumea pandorei, nu ni s-a parut credibil, care sa ma fure, sa uit ca e un film (facut in mare parte pe calculator).
La cele 6 puncte din articol as mai adauga si eu inca 6, dar nu merita efortul. Filmul e plictisitor, poate e un cult, poate e un fenomen, dar e un film booooring. Neverosimil cinematografic.
Nu-mi place popcornul. Si cand imi luam nachos, terminam de mancat in timpul trailelor, pana sa inceapa filmul. In plus, nachos, sos, suc, ochleari 3D… imi cam distrage atentia de la film.
la film nu se ia nachos! never!!!
burrito este cel mai indicat, dacă îți suporți mirosul, avantajul este că mereu vei avea câteva locuri libere în jurul tău până se termină trailerele!!!!
stiați că în noua zeelandă este ilegal să te metanizezi (pârțâi) pe stradă?
burrito este o mâncare ilegală iar cei care au vaci plătesc o taxă suplimentară pe metanul degajat de cornute?
iahnie de fasole? forget it!!!
sunt curios atat… cati dintre voi, criticii, ati observat ca Navi sunt de fapt un fel de rasa Snow Leopard-Umanoida ?
mda… fanii apple imi vor umple frigiderul acum
Aveam un unchi care-mi spunea mereu: “Bă, nepoate, noi am crescut fără aia, fără aia, fără aia, şi uite ce bine am crescut!” Mă uitam la el şi mă întristam. Un om de nimic, un prost, un meschin, un mărginit. Tare fudul, în rest.
Problema e cam asta, ca să priceapă ţăranu’ ce e şofranu’: Dan Brown l-a bătut nu numai pe Shakespeare, dar şi Biblia, ca număr de exemplare. Iar Eugène Sue pe Dostoievski. Elevul Dima dintr-a şaptea l-a spulberat pe Camil Petrescu. Cel mai vîndut nu înseamnă cel mai bun, ci cel care adună cei mai mulţi mediocri. Scurt, ca să n-avem vorbe. Aloo, a auzit careva pe aici de Salinger? Să ridice mîna! Că nu le ajunge lu’ Dan Brown, Coelho, Danielle Steele sau Sandra Brown nici pînă la gleznă. Nici Nabokov. A citit careva Nabokov? Da’ Canetti? Deşteptarea! Cîte filme aţi văzut? Cîte cărţi aţi citit?
E ca la mac. Cu cît scormoneşti mai adînc, cu atît te uiţi mai milos la cei care-şi dau cu părerea!
Fără supărare, băieţi! Plăcerile sînt private, da’, cînd ţi le exprimi în public, e bine să te aştepţi să ţi-o iei. Repet: incultura NU E UN MERIT! E o ruşine!