4 din 4
4
Avatar & Filme SF [Split-uit de la Fun]
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti (Ilfov)
Macuser din: 23.07.09
huk - 02 Februarie 2010 03:14 PM

nu, nu i-am zis. nu era un cadou propriuzis, mi-a ramas un bilet si i-am zis: il vrei tu? faci ce vrei cu el: mergi, il vinzi, il dai mai departe…

i-am zis ca a fost boooooring ultima parte, dar am uitat sa-i zic ca am dormit. BTW, am vazut niste scene in fimuletele de me youtube acum in premiera… LOL

Seamana saracu…sa vedem cum vorbeste?  e vorba de poza cu AvatarBasescu..
On topic..l-am vazut de 5 ori cel putin..nota 8,5..
Nu dau 9 ca sunt zgarcit..

Semnătură 

raspberry

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

Eu cred ca baiatu de la Catavencu a vrut flame.. sau e prost.
Nu cred ca un ziar ca si Catavencu este o revista de scandal.. sau?
Cand ai pe cineva care scrie la gazeta ar trebui, parerea mea sa fie cat de cat destupat…
Hai ca io scriu nu stiu ce prostii la min’, pa blog sau aici cateodat’ la cati cititori am io..
Hai sa revenim la Avatar…
Cred ca mai era un topic mai devreme, unde fiecare isi dadea cu parerea despre filme si atunci la fel ca si acum, eram si sunt de parere ca filmu poa’ sa-ti placa sau nu…
Peeentru caaaaa, sinteza o face fiecare personal in interioru intim al intelectului din creieru capului propriu .. sau mai pe scurt .. suntem subiectivi…ca si consumatori.
Asa, deci Avatar, nu este cel mai bun film al mileniului si nu o sa il aveti la bac ca si subiect, cei care mai sunteti de varsta aceea..
Daaar, de la cel mai bun film ever, pana cand faci afirmatii ca e [cenzurat] faptu ca in film “caii” aveau 6 picioare si ca muntii pluteau… pai… cred ca omu care a scris asta ar trebui sa astepte sa se trezeasca de dupa betie pentru ca , dom’le, science fiction se traduce prin… las ca stii matale numa ca ai vrut flame.. ai vrut trafic si comments si ti-a iesit.. da nah, ca de baba spurcata la gura.. io am sa-mi feresc copii de tine…
So, parerea mea, Avatar este un film extraordinar din mai multe motive, parerea mea…
UNU si cel mai important, desfasoara un spatiu imens de fantezie cu personaje frumos conturate si o poveste usor de urmarit,  asta se numeste entertainment, asta se numeste amuzament, distractie si pentru asta merita aplauze…
Nu cred ca a pretins cineva ca scenariul merita a fi piatra de capatai in cinematografie insa, cred ca a ridicat muuult stacheta in ce priveste intensitatea si aromele…
Cred ca daca e sa fac o comparatie…
Avatar e ca si sexul (actul in sine)...  placere, destindere si timp frumos… poate fi fun…
smile

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
rynn cminorplusb - 01 Februarie 2010 09:47 AM
arahnedea - 01 Februarie 2010 09:34 AM

L-am văzut pe computer. Nu m-a impresionat prin nimica. As dori, totuşi, să îl văd 3D. Nu am văzut nici un film 3D, până acum.

Pai ce ai vazut?
Iti spun eu, ca si cumnatul meu l-a “vazut” asa (mama lor de torrenti).
Ai vazut ce culoare aveau copacii? Ahhh .. nu.
Ai reusit sa distingi firele gen fibra optica de la sfarsitul cozii de par? Nici asta..
Poate macar ai vazut asemanarea intre bastinasi si leoparzi? Ahhh nu cred…
Ai vazut ce culoare aveau Plantele care se rasuceau cand detectau apropierea de ele? Ahhh ... nici asta..
Ai vazut ceva clar in acel film??? Aahhh ... nici asta.
Pe PC este ceva tras din sala, iar unul din motivele pentru care m-am dus a doua oara (si tot la 3D) este tocmai aceste detalii care nu se vad in filmarea aia din sala de cinema, care mai era si 3D, adica vezi totul dedublat si in ceata….
Plus, ca deh, meseria (sunetist de 10 ani) m-a facut sa stau cu urechile ciulite.. ca au mixat frumos efectele speciale… in special trecerile pe sub unitatile aeriene, suflul ala era bestial mixat ca panoramari.
Dupa Avatar, am inceput sa vad/aud marea diferenta intre ce e “de pe net” si ce e in “sala de cinema”... facusem o pauza cam mare de vizionat la cinema, recunosc, si cum asta nu-l gasisem la o calitate acceptabila, m-am hotarat sa-l vad 3D.
Merita banii…  .. daca nu te rupi in figuri, sa dai 100RON la cine stie ce “Mega-Ultra-Super-Mall” , personal am dat 17,5 RON, diferenta mare totusi…
Ca daca iesi cu prietenii la o bere, poate cheltui mai mult, asa, scoti amica, prietena, nevasta, (separat nu toate odata :p ) la cinema si vezi ceva frumos (nu neaparat Avatar, dar nici sa te duci cu gagiuca la Horror LOL )

Da. S-au văzut terminaţiile gen fibră optică cu care se “conectau” la copacul “aminitirilor” sau la acei “dragoni zburători” sau la acel dragon Turok (?)/“last shadow” - parcă aşa îl numeau - care era colorat in galben, portocaliu şi multe alte culori. Le descriu, dacă e nevoie. Da, da, da. La toate lamentările tale privind calitatea imaginii şi a sunetului. Nu era dedublat nimic şi nici în ceaţă. Imaginea era de calitate şi sunetul la fel. Nu era subtitrat. Era in engleză şi cum nici eu şi nici soţia nu excelăm la engleză, am reuşit totuşi, să înţelegem dialogurile. Dacă era aşa de prost cum spui tu, crede-mă că ne-ar fi fost imposibil să înţelegem ceva.

Dar, am menţionat că aş merge la cinema să-l văd 3D tocmai pentru elementele care cu siguranţă s-au pierdut la vizionarea pe computer. In Timişoara a rulat destul de mult timp, ce m-a împiedicat să merg să-l văd (împreună cu soţia) este fetiţa noastră de 6 luni. Nu avem cu cine să o lăsăm şi nu cred că v-a fi fericită să stea priponită în braţe aproape 3 ore.

[ Modificat: 04 Februarie 2010 10:16 AM de arahnedea ]
 Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Confundaţi acurateţea tehnică cu subiectul… Căderile în gol, păpădiile volante, goana printre liane - care au lăsat spectatorii fără aer - nu înseamnă nimic (pentru mine), cînd vine eroul negativ care vrea să kilărească natura şi strigă ambetat: Hai la tăticu… sau eroul pozitivcare moare şi învie la ţanc. Dacă a auzit aici, cumva, cineva, ceva despre minutele 27 sau 79 - să ridice mîna. Şi despre cursul scurt de scenarii cu priză la public. De toată jena. Chestia asta nu se discută nicăieri. Faptul că pandorienii trăiesc într-o turmă supusă conducătorilor unici şi singura lor grijă e să soarbă cuvintele şefilor şi să îndeplinească cincinalu’n patru ani şi jumătate. Sau personajele care mor împăcate ca să lase eroul singur. Sau frazele scoase din cutia cu replici corecte politic… În fine, de mult nu m-am mai plictisit aşa la cinema. Poate pentru că mă duc numai la filme bune (bune pentru mine, să fim înţeleşi). Ăsta sigur (repet, numai pentru mine) NU e cinema.
Dar, repet, fiecare e liber să-i placă tot ce vrea.
Şi cu asta, basta, consider că i-am dat banii (de pomană) lui Cameron. E ca şi cum m-aş pune să explic de ce Dan Brown e un ştift Zamfir Dumitrescu un fals sau Guţă o nulitate. Nu mai scot o vorbă pe subiectul ăsta.

[ Modificat: 04 Februarie 2010 12:44 PM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

De Gustibus Non Est Disputandum - ziceau romanii. Și știau ei de ce. grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

http://akaba-rainbow.blogspot.com/2008/04/papadie-ecumenica-floare.html
Besina porcului, pentru unii e papadie, pentru altii Taraxacum officinale, iar pentru unii e urata, pentru altii e frumoasa, pentru altii e frumoasa doar galbena, pentru altii doar la maturitate…
Asa ca intradevar, gusturile, nu se discuta…

Doar ca romanii in general, trebuie sa fie “descoperiti” de cei de afara, ca la noi stau in gunoaie.
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-6760552-video-fotogalerie-ion-barladeanu-artist-plastic-fost-homeless-dat-seama-toata-lumea-simplu-din-gunoaie-ajunga-asa-celebru-fie-aplaudat-scena-deschisa.htm

Ce nu pot eu insa intelege este urmatorul fapt…
A fost Avatar bagat cu forta la nu stiu ce premii de cultura? sau la nu stiu ce concurs de “cel mai dramatic film”, cel mai “sai-fai” sau “cel mai cel” ?
NU.
A fost facut un film, in care, oricum nu poti multumi pe toata lumea, ca ala cu “sai-fai” nu o sa vrea in veci “romance” iar ala cu “drama” o sa injure partea de “comedy” pe cand ala innebunit dupa “Motion” si “Maya” o sa treaca cu F.FWD la scenele cu peisaje…
Catarul nu va sta niciodata bine nici sub femei, nici sub copil, nici sub barbat, dar mai ales nici singur sau cu toti calare…

[ Modificat: 04 Februarie 2010 01:14 PM de rynn ]
 Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Da Iarule, dar (dupa cum am zis pe undeva pe la inceput), eu nu am vorbit despre film ! O fi mediocru, ok. DAR nu publici cuvinte ca [cenzurat] intr-o publicatie cu pretentii, nu ? Si te si justifici in comentarii ca ‘e doar pt. audienta..daca e sa vorbim de lucruri serioase, intrati la mine pe blog’. Pai atunci scrie direct pe blog si gata !
Asa zic si eu ca Star Treku asta ultimu e un [cenzurat] ! ‘Film perfect pt 2009’ cum zicea un admin pe aici atunci la timpul lui. Da, eu imi permit sa zic si sa scriu, dar nu intr-o publicatie de (larga) circulatie (si) cu pretentii. Si nici aici nu stiu daca imi permit, deoarece nu am creat nici un film, nu am experienta in regie etc.

Sper ca ma intelegi si esti obiectiv..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Tare  LOL

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Bun, hai să îmi dau și eu cu părerea, pentru că aseară mam văzut filmul.
Cred ca pentru generația de puști de acum, Avatar are toate șansele să devină ceea ce Star Wars a fost pentru generația de puști de la sfârșitul anilor 70. Și asta e simplu de înțeles de ce. În lumea de azi, nu mai există binele și răul, așa cum au fost percepute aceste noțiuni în plin război rece (Veste / Este, Occident / URSS, partea bună / partea rea a Forței etc). În ziua de azi, lupta este dată cu răul din noi, care amenință să ne distrugă planeta, prin exploatarea fără „jenă” a resurselor. În plus, paralela care se poate stabili între ceea ce se întâmplă pe planeta aia și americani este mult prea evidentă ca să nu te gândești la ceea ce s-a intâmplat în SUA cu indienii, „native americans”. Ideologia prezentată în film e cât se poate de ieftină, de facilă și de direcționată câte cele mai mari / largi categorii de consumatori, pentru că nenea Cameron a vrut să facă bani.
Oricum, nu se va ajunge la flame-ul care l-a generat Star Wars, pentru simplul caz că deja avem precedent. În rest, culori multe, scenariu cretinoid, efecte speciale, acrobație. Pâine și circ.
Nu regret că am văzut filmul, dar puteam să fac ceva mult mai bun cu cele două ore și jumătate.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

4 din 4
4

‹‹ STADIU GARANTIE      Sticker Apple pe masina ››