2 din 2
2
alternative la iphone?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Eu m-am jucat cu un Hero, la redactia revistei CHIP. Am discutat si cu doi dintre cei care au facut review-ul cu iPhone, Hero si inca un HTC cu winMobile.

Lack-ul major la Android este momentan lipsa aplicatiilor ... serioase. Dar, cred ca se va ridica serios platforma, ca prea sunt multi care poarta sambetele incasarilor Apple ...

Ideaa majora la Android este conexiunea la net. Fara conexiune la net, nu prea beneficiezi de mari functionalitati ...

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Nu cred că se va rezolva prea repede problema cu bateria. Eu am aceeași problemă și mi-e evident că e datorată calității proaste a rețelei în zona unde locuiesc. Am un alt iphone identic care e în roaming și alege rețeaua cea mai puternică. Cu aceleași setări la ăla bateria ține de 2-3 ori mai mult. Dacă folosești internetul 3G, e foarte posibil ca problema să persiste și cu un Android sau cu orice alt telefon pe aceeași rețea.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Azi am discutat cu cei de la service,au zis ca in mod normal bateria se consuma mai repede unde e semnal slab.
Le-am explicat situatia in care sunt peste 30 de persoane si au zis ca vor face si ei la randul lor o sesizare la Apple.
Daca va avea vreun efect ramane de vazut smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Alternative la iPhone? Nu există! smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

aiphonele astea sunt super
la mine tine bateria cam 7-8 ore cand stau pe net vorbesc la el si ma joc si bine inteles ascult muzica
si sa sti o alternativa nu prea gasesti
ai dori sa ai un samsung deala la care stai 3 minute sa intre in meniu??:)sau un google phone care chiar sucks dupa parerea mea dar tu sti
IN CONCLUZIE:NICI UN TELEFON NU POATE INTRECE AIPHOANELE ASTEA:D

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

Un alt iPhone nou !

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.05.09

eu am deja un iphone 3g pentru uz casnic si in scurt timp sa sa-mi ajunga nexus one pt birou. o sa te anunt cum merge.. ok? ... sper sa fie folositor mai ales ca il schimb cu nokia e52

Semnătură 

“Imagination is more important than knowledge”—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.05.09

da.. mi-a ajus telefonul (nexus one) si este destul de ok. partea de magazin online e foarte slaba - aplicatii care lasa inca de dorit..
butoanele de pe ecran cele de home, back, search, menu nu foarte sensibile—- trebuie apasat mai tare pe ele (cam naspa treaba asta)

in schimb este destul de rapid, ecran mare, camera pare mai buna .. sa vedem si bateria ..

de sincronizat se sincronizeaza foarte repede cu contactele.. inca mai caut pentru sincronizare cu ical.

Semnătură 

“Imagination is more important than knowledge”—Albert Einstein

2 din 2
2