Exista o modalitate de a inpartzi un toast de 7 GB in 2 bucatzi ? Asta din lipsa unui DVD DualLayer. Ma gandeam ca poate merge ca pe PC..sa fac o arhiva din 2 bucatzi.
10x
scrie-l Mac Only si daca e mai mare de 4,7 il imparte automat pe 2 DVD-uri
POtzi sa fi mai explicit un pic? Daca se mai poate..mai explicit de atat. Cred ca nu shtiu eu cum sa fac. Daca mi-ai spune shi pashii ar fi perfect.
10x
vorbim despre o imagine toast de 7G sau de date care adunate fac 7G???
E vorba de o imagine toast de 7 Gb. Shi nu pot sa o scriu pe 2 DVD de nici o culoare zice ca nu e destul spatziu pe disc. Hmm…la chestia ca s-ar putea sa nu mearga fiinca e Toast Titanum 6 nu m-am gandit…
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
poti sa o mountezi
si daca sint date poti incerca sa le copiezi pe hdd in 2 foldere de 4G care ulterior pot fi prajite.
daca e ceva video (VIDEO_TS) se poate rezolva si asta
daca e encodat treci prin MacThe Ripper
daca nu cu Toast 7 sau DVDRemaster sau Popcorn il scrii cu o oarece comprimare pe un dvd single layer
poti sa o mountezi
si daca sint date poti incerca sa le copiezi pe hdd in 2 foldere de 4G care ulterior pot fi prajite.
M-am gandit shi eu la varianta asta, numai ca nu sunt orice fel de date. Imaginea toast e un kit de instalare shi daca il impart mi-e ca s-ar putea sa nu mai mearga.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
bun
atunci mai poti incerca o chestie.
mountezi si cu disk utility faci un dmg al volumului… cu optiunea compressed… poate ai noroc si iese de un single…
scrii dmg-ul pe dvd (dar doar ca si solutie de backup….) pt ca la instalare ar trebui sa poti folosi imaginea copiata pe disc
Imaginea poate fi scrisa cu Toast 7 in doua parti, e adevarat. Dar, dupa aia, trebuie s-o montezi pe hardul propriu. Daca cere boot, degeaba. da’ io cred ca e iLife ‘06!
Imaginea poate fi scrisa cu Toast 7 in doua parti, e adevarat. Dar, dupa aia, trebuie s-o montezi pe hardul propriu. Daca cere boot, degeaba. da’ io cred ca e iLife ‘06!