Cattus, ai repetat asta de mi s-a acrit. Te rog sa dai un link, sau un citat exact, de unde sa reaisa clar, pentru toata lumea, ca noi vrem o lume Apple neromaneasca, una pentru oameni de tipul lui duzz, eventual una de pe urma careia sa ne umplem noi de bani.
duzzfantasi e mai mic decât copii tăi
și mult mai mic decât copii mei…
și încă ceva, cattus: toate cuvintele grele, toate epitetele îți aparțin ție
nimeni dintre noi nu ți-a adresat nici măcar un singur cuvânt urât
ți-am suportat jignirile și atitudinea de neînțeles pentru noi, ținănd cont de educația și poziția ta
duzzfantasi și gașca lui -(cum îi numești tu)-, care vor fi tot mai mulți, încurajați de admini, sunt copiii care trebuie să învețe să nu se comporte ca tine
Daca inchidem discutia, suntem tirani. Daca o mutam, suntem comunisti. Deocamdata sta, dar se va ingropa si asta in strafunduri.
Rating? Pentru ce?
Insa sunt de acord ca suntem penibili!
Absolut penibili. Cei 4 admini au coborît forumul la nivelul duzzfantasi, fratello altero, asta ați făcut. Cînd am zbierat nu, ați sărit pe mine. Și v-am spus „rușine” și iar ați sărit pe mine că v-am jignit. Se poate… Dacă a spune adevărul și a recomanda ce să faci e la voi jignire, așa o fi.
Am mai scris azi pt a face ceva clarificări.
voi mai intra pe forum doar pt eventuale mesaje private (rog adminii să nu-mi mai trimită). Rog, de asemenea, să preia altcineva rubrica .RO, o voi muta altundeva.
Să aveți somnul dulce, cînd l-am rugat pe psergiu să-mi spună dacă îmi poate transfera tot ce am scris în format text pt a scoate din asta o carte, v-ați speriat degeaba, nu voiam să șterg nimic (dacă voiam, aveam timp berechet), voiam doar să-mi extrag propriile texte, e al naibii de migălos prin copy-paste. Și aici mi-ați dat peste față cu muci prin mesajul ăla jignitor. Păi așa mă știai tu pe mine, că fac găuri în forum? Păi numai că ai gîndit așa ceva te-a descalificat în ochii mei. Mulțam, nu mă așteptam. Dar, desigur, exagerez, sînt paranoic etc.
Rog a nu-mi mai răspunde aici că nu mai reacționez. Toți adminii au adresa mea de e-mail, dacă eu ceva de spus, să-mi scrie.
P.S. Te-am rugat insistent să NU unești topicul nou pus, pt clarificare, cu ăsta. Și aici mi-ai dat peste meclă sau, cum spui, mi-ai dat cu mucii-n față, după aia să spui că mă supăr degeaba, să fiu calm etc. Să fiți fericiți întru fantasia duzz, forum dulce.
huk, Cattus, dacu, nu vă puteţi împăca?
Trebuie să existe o modalitate. E păcat, zău. Forumul ăsta e bun cu toţi aici. Eu unul am învăţat multe despre Mac de la voi şi mai învăţ în continuare. Nu mai ştiu ce şi de la cine, dar am învăţat. Deci scopul forumului şi-a atins ţinta.
@psergiu: într-adevăr n-ai supărat pe nimeni, totuși am înțeles că deciziile adminilor se iau în unanimitate de patru, tu ce părere ai avut în cazul analfabetului ăluia?