4 din 9
4
mesaje scrise cu picioarele, dar pe care noi trebuie sá le citim (cu capul)
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

Imi expun si eu o parere.
Nu-mi plac certurile astea intre utilizatori vechi ai mac-ului, dar in aceasta chestiune sunt de acord cu huk si cu dacu. (prefer sa ignor analfabetii si sa nu le raspund la intrebari, astfel nefiind ajutati isi vor cauta raspunsuri in alta parte, decat sa citesc inca n posturi despre cuvantul ala si celalalt scrise gresit)
Multumesc.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Au trecut 5 ani de la prima intilnire.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti (Ilfov)
Macuser din: 23.07.09

Ar merge o impacare la o bere..Acum ,cine da berea??
Respect..

Semnătură 

raspberry

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Eee… mai greu cu virgula si punctul. Daca pe administratori nu-i zgarie in ureche mesajele d-lui. duzzfantasi… si mai sunt si altii, daca pentru ei este o placere sa-si incurce ochii si mintea incercand sa citeasca ce scrie acest user, atunci… la mai mare domnilor. Eu unul nu citesc astfel de mesaje. Majoritatea forumurilor de calitate (macuser.ro ar trebui sa fie unul dintre ele) cenzureaza din start astfel de mesaje gen “sal am vaz la u c t…” sau “fratica chesita cu craku e mai comlicata la mac dar sa sti nu iti bate capu cu el tot ce am incercat de oe net toate ba au probleme ba nu is complete deci cel mia sigur mergi la magazin si iti cumperi si da daca esit in bucuresti iasi clusi sau in orase de genu ai un magazin apple in vreun moll”. In schimb, daca ma iau de el, in sensul bun al cuvantului, si-i spun sa mai foloseasca si virgula… imi sare administratorul in cap ca.. poluez. Si sa-mi fie cu iertare domnilor, dar daca Sorin Paliga polueaza fonic… oricum, macar respectul functiei ar trebui sa existe!. Pe macuser.ro exista cenzura pentru pirati si este bine. Cand oare si pentru “vitezistii” limbii romane?.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

macmanro… tu ai inteles ceva din discutia asta?
trebuie sa-ti dam linkurile ca sa vezi cu ochii tai unde omul a fost avertizat si sa vezi si perioada lui de banare?
spune daca le vrei, ca sa poti judeca in cunostinta de cauza

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eu am dat un exemplu. Si da, ultimele mesaje sunt scrise romaneste, vad. Dar, repet: a fost un exemplu. Daca nu deranjeaza, pot sa-ti dau zilnic astfel de “exempluri”. Pur si simplu, ar trebui sa nu fie publicate mesajele scrise cu picioarele, indiferent de user.

[ Modificat: 02 Februarie 2010 02:53 PM de macmanro ]

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator

tot un exemplu am dat si eu
dar unii inteleg mai greu…
sau se fac ca nu inteleg
... sau poate chiar nu inteleg…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

să ințelege ce?

ce-mi place la mine off tipic!

:D

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Dream - 02 Februarie 2010 12:52 PM

Nu-mi plac certurile astea intre utilizatori vechi ai mac-ului, dar in aceasta chestiune sunt de acord cu huk si cu dacu. (prefer sa ignor analfabetii si sa nu le raspund la intrebari, astfel nefiind ajutati isi vor cauta raspunsuri in alta parte, decat sa citesc inca n posturi despre cuvantul ala si celalalt scrise gresit)
Multumesc.

Poți ține cu cine vrei, inclusiv cu dracul. Cu o singură condiție: să nu-ți bați joc de mine, în privat sau pe forum. În rest, bere și mici.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Cioba - 02 Februarie 2010 12:58 PM

Da, Alex, da. Ia uite ce văz în căsuța poștală cînd venii acasă:
„Administrator
Subiect:
Mutare din grupul Staff in grupul MacuserPlus
Dată:
2010-02-02 18:05
Destinatari:
<Cattus Thraex>
Cattus, nu te putem opri din decizia ta de a parasi MacUser.ro, cu toate ca nu asta vrem.

Din dorinta de a proteja forumul si informatiile sale, am decis ca pana la momentul in care te vei razgandi (sau nu), sa iti suspendam drepturile de moderare si editare a forumului. Om fi paranoici? Probabil, dar mai bine asa decat sa ne trezim cu forumul gaurit. Cum nu putem intelege decizia ta, nu putem nici risca.”

Uite ce răspunsei eu:
„Este o altă decizie mitocănească, dar este pe linia afirmației că eu poluez forumul. Bravo, admin, bravo.
Scrisoarea însă va deveni publică, să îi știe și alții pe mitocanii care admin.
Este o măsură bine venită înainte de întîlnirea macuser.ro

Voi dedica un poem. evenimentului”

Adevărul este că meritam ca adminu să se comporte cu mine astfel, nu? După ce am poluat forumul duminică, cerîndu-i acelui flăcău să scrie frumos, nimic altceva (și chiar, culmea, scrisesem calm), acum devin un risc. Ei, acuma să te văd, comentează.
Eu mă duc să mănînc varză cu mămăligă, preparată chiar de mine (mămăliga, varza nu).

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05
Cattus Thraex - 02 Februarie 2010 05:06 PM
Dream - 02 Februarie 2010 12:52 PM

Multumesc.

Poți ține cu cine vrei, inclusiv cu dracul. Cu o singură condiție: să nu-ți bați joc de mine, în privat sau pe forum. În rest, bere și mici.

Nu-mi bat joc de nimeni. Mi-am exprimat doar o parere. Aici nu e clasa 1 sa invatam userii sa scrie.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Dream - 02 Februarie 2010 05:31 PM

Nu-mi bat joc de nimeni. Mi-am exprimat doar o parere. Aici nu e clasa 1 sa invatam userii sa scrie.

Șefu, n-ai priceput nimic din discuție, scuză-mă că ți-o spun pe de-a dreptul.
Cît despre clasa I, da, ai dreptate, chiar putem încuraja agramatismul, vulgaritatea și mitocănia. Asta vrei să sugerezi, nu? Sau nu m-am prins de profunzimea mesajului?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 02 Februarie 2010 05:30 PM
Alex Cioba - 02 Februarie 2010 12:58 PM

Da, Alex, da. Ia uite ce văz în căsuța poștală cînd venii acasă:
„Administrator
Subiect:
Mutare din grupul Staff in grupul MacuserPlus
Dată:
2010-02-02 18:05
Destinatari:
<Cattus Thraex>
Cattus, nu te putem opri din decizia ta de a parasi MacUser.ro, cu toate ca nu asta vrem.

Din dorinta de a proteja forumul si informatiile sale, am decis ca pana la momentul in care te vei razgandi (sau nu), sa iti suspendam drepturile de moderare si editare a forumului. Om fi paranoici? Probabil, dar mai bine asa decat sa ne trezim cu forumul gaurit. Cum nu putem intelege decizia ta, nu putem nici risca.”

Uite ce răspunsei eu:
„Este o altă decizie mitocănească, dar este pe linia afirmației că eu poluez forumul. Bravo, admin, bravo.
Scrisoarea însă va deveni publică, să îi știe și alții pe mitocanii care admin.
Este o măsură bine venită înainte de întîlnirea macuser.ro

Voi dedica un poem. evenimentului”

Adevărul este că meritam ca adminu să se comporte cu mine astfel, nu? După ce am poluat forumul duminică, cerîndu-i acelui flăcău să scrie frumos, nimic altceva (și chiar, culmea, scrisesem calm), acum devin un risc. Ei, acuma să te văd, comentează.
Eu mă duc să mănînc varză cu mămăligă, preparată chiar de mine (mămăliga, varza nu).

faptul ca tu, un moderator al acestui forum, ne faci mitocani… e descalificant pentru tine
faptul ca tu, om intelept, cadru didactic - exagerezi (dupa parerea mea) niste lucruri - e tot treba ta
faptul ca tu, om care faceai multe ironii, spui ca acum facem misto de tine, si intelegi sa te comporti asa - e jenant

e a doua oara cind faci asta
poti sa ta razgindesti sau nu
dar fii consecvent in ceea ce spui

vom discuta aici, cu rufele in public, ca sa vada toata lumea si sa ramina scris pe forum tot ce e de spus

iti reamintesc tie, cattus, ca tot ce inseamna decizie a Administratorului, este luata abia dupa ce ne consultam noi, toti cei patru
poate de asta si reactia e mai inceata, trebuie sa ajungem la un consens intre noi, mitocanii - cum spui tu…

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Aha. Deci încurajăm agramatismul prin tolerarea agramaților, pe de altă parte ne comportăm atât de urât cu oamenii civilizați, responsabili și echilibrați cărora le pasă de calitatea forumului. Heh. Calitatea unei comunități e calitatea userilor cei mai slabi. Ignore e un truc ieftin și egoist care nu rezolvă problema de fond.

Și mai e și absurditatea cu offtopicurile, și dacă nu se înțelege la ce mă refer, n-are rost să mai explic, că nu vreți sa auziți.

Este un regim totalitar aici, și asta nu e neaparat rău, pentru că fiecare face ce vrea la el acasă, ceea ce e cu adevărat rău e perpetuarea iluziei că nu ar fi așa.

Bine că acum avem Command-N, din păcate ăla are design nașpa. (Scuze Tudor, dar dpmdv arată inuman smile ).

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Administrator

faptul ca toleram oameni care au fost banati deja, din diverse motive, inseamna ca suntem toleranti
absurd e faptul ca unii continua sa peroreze fara sa inteleaga nimic
fiecare om e liber sa faca ce vrea
si sa suporte deciziile pe care le ia

4 din 9
4