7 din 9
7
mesaje scrise cu picioarele, dar pe care noi trebuie sá le citim (cu capul)
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 02 Februarie 2010 07:11 PM

Cattus, n-ai inteles mai nimic din ce s-a scris sau ai primit pe PM.

poti sa numesti un macuser nesimtit si in mod calm. nu inseamna ca e acceptabil. in rest vezi ce a scris Altero si reciteste ce s-a scris. poate te calmezi si o sa incepi sa intelegi sensul cuvintelor cu care lucrezi in fiecare zi.

Ah, dom’ doctor, dom’ ministru, recunosc public că sînt UN MARE DOBITOC și că e greu de priceput cînd îmi scrii că „poluez forumul cu comentariile mele offtopic”. Da, așa e, sînt un mare bou, bou, bou. O voi recita public.

„poti sa numesti un macuser nesimtit si in mod calm” Am fost și sînt cît se poate de calm cînd te-am calificat și te calific ca prost crescut și fără 7 ani de acasă. Îmi cer scuze anticipat pt reacția de respingere a afirmației. Să știi că și pe malurile Tamisei un prost crescut tot prost crescut rămîne și tot fără 7 ani de acasă, oricîte eforturi face.

„poate te calmezi si o sa incepi sa intelegi sensul cuvintelor cu care lucrezi in fiecare zi” Am fost cît se poate de calm, cel puțin duminică, pînă mi-ai scris AL DOILEA MESAJ, cel în care spui că eu poluez forumul. Recunosc, din clipa aia nu am mai fost calm.

Alte comentarii mai ai? Sau închidem dugheana? Cred că ar fi timpul, oricum tu vei avea dreptate. Ai reușit, cu dacu alături și atrăgîndu-i în capcană și pe altero și pe sergiu, să vă bateți joc de forum în stilul duzzfantasi.
Românul e foarte, foarte sensibil cînd îi spui că e prost crescut, că n-are 7 ani de acasă, mai bine l-ai înjura. Uite că de înjurat nu înjur… vai de păcatele mele.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sigur că da, la banarea lui a contribuit și acest lucru…
dar felul în care scriem și ne comportăm, e cartea noastră de vizită în lumea virtuală
restul sunt umori…

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Cattus Thraex - 02 Februarie 2010 06:50 PM

Teme pt macuseri:
1. rog analizați și comentați comportamentele personajelor implicate.
2. Faceți un comentariu.
3. Propuneri.

Dacă vreunul dintre voi, cei aflați în afară, descoperiți unde am greșit, rog a-mi spune. domnul admin 2 dacu mi-a spus că am folosit inadecvat (mă rog, asta era ideea), termenul mitocănesc („comportament mitocănesc”). Rog a-mi propune alt termen, dacă există. Da, sigur, lipsă de 7 ani de acasă, proastă creștere… De acord, se poate înlocui cu astea.

Aici e condica de sugestii si reclamatii, nu judecata de vinovatie. Ti-ai spus libretul Cattus, de ce nu mergi in pace?
Ti-am scris calm si politicos de fiecare data si am primit: mitocan de ferentari, prost crescut, admin rautacios. Ce mai vrei de aici? Cor aprobator? NU ESTI ADMIN PE ACEST FORUM! Si nici n-o sa devii prin sufragiu popular. Poti sa te relaxezi acum.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Cattus Thraex - 02 Februarie 2010 07:27 PM
huk - 02 Februarie 2010 07:11 PM

Cattus, n-ai inteles mai nimic din ce s-a scris sau ai primit pe PM.

poti sa numesti un macuser nesimtit si in mod calm. nu inseamna ca e acceptabil. in rest vezi ce a scris Altero si reciteste ce s-a scris. poate te calmezi si o sa incepi sa intelegi sensul cuvintelor cu care lucrezi in fiecare zi.

Ah, dom’ doctor, dom’ ministru, recunosc public că sînt UN MARE DOBITOC și că e greu de priceput cînd îmi scrii că „poluez forumul cu comentariile mele offtopic”. Da, așa e, sînt un mare bou, bou, bou. O voi recita public.

„poti sa numesti un macuser nesimtit si in mod calm” Am fost și sînt cît se poate de calm cînd te-am calificat și te calific ca prost crescut și fără 7 ani de acasă. Îmi cer scuze anticipat pt reacția de respingere a afirmației. Să știi că și pe malurile Tamisei un prost crescut tot prost crescut rămîne și tot fără 7 ani de acasă, oricîte eforturi face.

„poate te calmezi si o sa incepi sa intelegi sensul cuvintelor cu care lucrezi in fiecare zi” Am fost cît se poate de calm, cel puțin duminică, pînă mi-ai scris AL DOILEA MESAJ, cel în care spui că eu poluez forumul. Recunosc, din clipa aia nu am mai fost calm.

Alte comentarii mai ai? Sau închidem dugheana? Cred că ar fi timpul, oricum tu vei avea dreptate. Ai reușit, cu dacu alături și atrăgîndu-i în capcană și pe altero și pe sergiu, să vă bateți joc de forum în stilul duzzfantasi.
Românul e foarte, foarte sensibil cînd îi spui că e prost crescut, că n-are 7 ani de acasă, mai bine l-ai înjura. Uite că de înjurat nu înjur… vai de păcatele mele.

uite aici, nu cita greșit:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/24447/P30/#210467

tocmai că nu vrem să ne batem joc de forum

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Administrator

Uita-te in PMul pe care l-ai trimis si vezi pe cine ai numit nesimtit. Nu vezi? Cuvantul “nesimtiti”. Il vezi? E acolo.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
psergiu - 02 Februarie 2010 07:11 PM

Vreau să vă întreb pe toți - eu, psergiu, Sergiu Partenie, am supărat pe cineva de aici vreodată ?

Mulțumesc tuturor.

Nu. Niciodată.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Cred că ar trebui mutată discuția asta măcar la macuserplus. E jenantă. Tocmai pentru că rămîne.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ai putea sa te abtii sa insulti pe cineva in public din decenta fata de propria persoana. Nu e nevoie sa admiti ca ai gresit, dar inchide dugheana cum zici.

Cat despre capcane… you could not be further from the truth my little irrelevant one…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
toma - 02 Februarie 2010 07:42 PM

Cred că ar trebui mutată discuția asta măcar la macuserplus. E jenantă. Tocmai pentru că rămîne.

Nu rămâne. Mă enervez eu și șterg tot forumul dacă nu-mi raspundeți toți la întrebare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, nimeni nu vrea sa creada ca noi functionam prin consens sau majoritate. Daca un mesaj e de la Admin, e de la toti 4. S-a mai incercat metoda asta cu “aia bunii si aia raii”.

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
Artistul - 02 Februarie 2010 07:40 PM
psergiu - 02 Februarie 2010 07:11 PM

Vreau să vă întreb pe toți - eu, psergiu, Sergiu Partenie, am supărat pe cineva de aici vreodată ?

Mulțumesc tuturor.

Nu. Niciodată.

pe mine tocmai postul lui m-a supărat!

dragi admini, (cattus included)
fiecare din voi ma știți, știți când vorbesc la mișto și când sunt serios…
acum sunt al naibii de serios!

citiți cu atenție ce scrie cel de dinainte, ați reușit să scrieți 2 pagini mai repede decât face refresh browserul… sunteți mari, maturi, aveți pretenții… ridicați-vă la nivelul lor!
vă purtați ca o gașcă de puști cordiți, pe bune!!!

ascultați-vă, încercați să comunicați… știu că fiecare are ceva de important de zis dar dacă vorbiți toți odată nu veți prinde decât frânturi.

trageți adânc aer în piept, de două ori și încercați să gândiți diferit.

tot balamucul ăsta nu știu în ce măsură face cinste oricăruia din voi!

vă amintesc că:
Numarul maxim de vizitatori este 262, inregistrat pe data de Iunie 27, 2007 09:57 PM
și uite că mișcarea nu a avut darul de a mări ratingul!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Mergeti si beti o bere impreuna. Repede!
Parerea mea.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca inchidem discutia, suntem tirani. Daca o mutam, suntem comunisti. Deocamdata sta, dar se va ingropa si asta in strafunduri.

Rating? Pentru ce?

Insa sunt de acord ca suntem penibili!

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
haris - 02 Februarie 2010 07:54 PM

Numarul maxim de vizitatori este 262, inregistrat pe data de Iunie 27, 2007 09:57 PM
și uite că mișcarea nu a avut darul de a mări ratingul!

ai perfectissimă dreptate și mai spun una și plec: cu ăst mod de a se comporta, forumul, girat în acest mod, va ajunge un forum vizitat de duzzfantasi și gașca lui, care vor fi tot mai mulți, încurajați e admini. Apăi eu, amice carissime, nu în așa ceva voi a scrie și de aia am și sărit.
Dar, bag sama, gîndesc prost. De acord, nu mă supăr. Nu mă supăr nici dacă mă face cineva bou ori prost căci, iară amice carissime, chiar au dreptate. Numai un bou ca mine poate trage, gratis, să facem din lumea Apple și o lume românească. Adminii au ales că nu asta vor, vor o lume duzzfantasi. Apăi de ea să aibă parte.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
tomusel - 02 Februarie 2010 07:55 PM

Mergeti si beti o bere impreuna. Repede!
Parerea mea.

Nici o grijă. Să știi că unii chiar au exagerat duminică seara (nu, nu eu, eu chiar nu băusem nici un mililitru).

Semnătură 

7 din 9
7