Apple TV, hmmm,... am o fereastra sa fac rost de o jucarie dinaceasta de 160 gb din cate am inteles, intrebarea e:
1.Ce pot face cu asa ceva, da il instalez pe un HD tv cu HDMI, apoi ce?Mentionez ca nu am wireless, sau airport!
2.Servicile online sunt disponibile in Romanica noastra?
3.Are port Ethenert?\
Multumesc!
Apple TV, hmmm,... am o fereastra sa fac rost de o jucarie dinaceasta de 160 gb din cate am inteles, intrebarea e:
1.Ce pot face cu asa ceva, da il instalez pe un HD tv cu HDMI, apoi ce?Mentionez ca nu am wireless, sau airport!
2.Servicile online sunt disponibile in Romanica noastra?
3.Are port Ethenert?\
Multumesc!
1. Da,ai ocazia sa vezi continut HD si imagini de pe calculator la calitates ,un wirelles in ziua de azi e ieftin asa ca recomand sa cumperi unu ca deja vei avea doua “calculatoare care au acces la internet…PC tau si AppleTV.
2. Podcasturile si iTunes University sunt free si daca ai un cont de itunes pe USA poti downloada muzica si Seriale TV gratis (sant oferte saptamanale )...in rest dai un PM si explic cum se pot extinde facilitatile lui.Daca faci cont de iTunes pe Romania ai parte doar de applicatii iPhone
E necesar dacă vrei sa rulezi mai mult decât iTunes content
Eu de când îl folosesc am renunţat la programele tv,ASA vizoonez pe tv hd ce vreau si când vreau.
Eu de când îl folosesc am renunţat la programele tv,ASA vizoonez pe tv hd ce vreau si când vreau.
mai nasol este ca nu se pot inchiria filme direct din itunes.. ) mare varza cu romanian store..
mai nasol este ca nu se pot inchiria filme direct din itunes.. ) mare varza cu romanian store..
Dacă sunt proști și nu ne dau posibilitatea să le închiriem oficial de pe ITMS, le “închiriem” noi din alte părți.
Dacă sunt proști și nu ne dau posibilitatea să le închiriem oficial de pe ITMS, le “închiriem” noi din alte părți.