Dar iCal ai încercat? Mie îmi e mai mult decât suficient, și e și gratis
folosesc ical mereu.d dar doar in partea de agenda (intalniri). mai are vreo intrebuintare?
am tras versiunea demo de la things si mi se pare destul de buna. de cateva zile am reusit sa ordonez proiectele.. o sa i-mi exprire destul de repede si doream sa stiu care este opinia referitoare la acest program. (merita cumparat sau nu? ) .. )
eu folosesc things pe iphone,pe mac nu as da niciodata 50euro sau $ pe el,poate daca l-as prinde cu un bundle ceva.
pe iphone am dat 7euro si sunt multumit de aplicatie intr-o oarecare masuna,nu sunt multumit deoarece nu ofera notificari(inca).
pe mac ical consider ca este de ajuns.
eu folosesc pe iphone Appigo ToDo care se sincronizeaza si online cu toodledo si local cu iCal. il folosesc de aproximativ 5 luni si sunt FOARTE multumit de el.
mai multe detalii aici: http://www.appigo.com/todo/features
m-am uitat acum pe youtube ca dupa ce l-am instalat la mine nu aparea nici o bara.. nici verticala nici orizonta. maine o sa i-mi deschid mac si sa vad daca e ok.
simpletask chiar mi se pare foarte simplu.. cred totusi ca raman la varianta pentru desktop - ma ajuta in special pentru proiecte si activitati. pacat ca nu se sincronizeaza automat cu iphone-ul (sper sa o rezolve la urmatorul update).
eu folosesc things pe iphone,pe mac nu as da niciodata 50euro sau $ pe el,poate daca l-as prinde cu un bundle ceva.
pe iphone am dat 7euro si sunt multumit de aplicatie intr-o oarecare masuna,nu sunt multumit deoarece nu ofera notificari(inca).
family pack nu poate fi folosit de mai multi utilizatori? (5 de ex?) loooool )
si punem mana de la mana vreo 5 pers sa il cumparam?
si punem mana de la mana vreo 5 pers sa il cumparam?
n-ar fi rau… ne mai trebuie doar 3 ))... dar se poate folosi family pack pe 5 pc separate?