isight cu ce e compatibil?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 24.02.06

vreau sa stiu daca merge si cu WINDOWS   PC si in ce fel?
VA MULTUMESC!!!

Semnătură 

wink

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

din cate stiu la cele integrate in sistem (macbook sau macbook pro) mai crapau in windows. . Astea luate separat ... nu stiu daca si cum merg.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
leeloo - 29 Iulie 2006 07:13 PM

din cate stiu la cele integrate in sistem (macbook sau macbook pro) mai crapau in windows. . Astea luate separat ... nu stiu daca si cum merg.

mai crapau? au mers pana acum?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Decat sa-ti iei un isight pt pc mai bine un Imac, are si isight si scapi si de mizeria de windows
(apropo scuze ca-s off topic, habar nu am daca merge ok, ar trebui ca e pe usb, insa nu prea stiu daca sunt drivere si pt xp)

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
kracker - 29 Iulie 2006 10:37 PM

Decat sa-ti iei un isight pt pc mai bine un Imac, are si isight si scapi si de mizeria de windows

ideea era daca merge si in windows, are un mini deja smile omu e pasionat… eu am zis ca nu stiu sa mearga pt ca este pe firewire si mai greu cu firewire la pc, driveri de unde?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

iSight-ul NU merge pe Windows!
Din experienta proprie va spun ca pe PC se vede bine cam un minut, dupa aceea incepe sa tremure si sa se fragmenteze imaginea din ce in ce mai tare, pana cand nu se mai intelege nimic.
Intr-un fel imi pare bine din cel putin doua motive: 1. nu merita PC-ul o asemenea bijuterie, 2. am luat-o ieftin pt ca initial se credea ca este defecta.
LOL