problema ecran iphone 2G
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

salutare

posesor la un iphone 2G, credeam ca ecranul in partea de jos e stricat. Dar am observat ca de azi dimineata merge partea de jos, dar nu mai merge mijlocul(partea de sus a mers tot timpul). Inainte sa cumpar ecranul si sa il schimb, va intreb daca aveti o idee, sugestie… e posibil sa fie problema software? sau vreun pin care nu e conectat bine?...

merci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.10

Am si eu o problema similara, la mine nu merge ecranul de la jumatae in jos, toata lumea a zis ca trebuie schimbat (aprox 500 RON) si eu as spera sa fie un pin ceva dar nu stiu unde sa verific, toti cei pe care ii intreb baga faza cu schimbatul ecranului, daca afli ceva scrie si u aici sau trimite un pm. 10x

Semnătură 

Macbook White Unibody & Iphone 3gs

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

pana la urma am hotarat sa cumpar un ecran de pe ebay la 55 euro si sa schimb eu ecranul… oi vedea… daca e doar un pin, o sa vad cand desfac telefonul.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Aveti grija ca e destul de nasol de desfacut 2G-ul (din cate stiu eu). S-ar putea sa fie nevoie sa apelati la un service.
Daca nu mai merge doar touchscreen-ul e de la digitizer insa la 2G cica nu s-ar putea schimba separat, insa daca merge iesiti mai ieftin decat daca luati tot display-ul.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

da, e mult mai dificil de schimbat decat la 3G si 3GS… sper sa reusesc. Trebuie desfacut telefonul cu totul. Si nu merge schimbat doar digitizer-ul, ci tot ecranul, nici nu gasesti sa cumperi separat