Are cineva curajul sa comande ? Ati vazut unde au sediul ? E cineva de pe acolo ?
Nu de alta, dar s-ar putea (S_AR PUTEA zicm nu dau cu parul) sa va treziti cu un bolovan in colet. Ca in povestea aia cu PowerBook-ul de carton cu butoanele desenate..
eu am cumparat niste chestii de la ei mai demult, e drept, ceva accesorii si au fost super OK…
mai mult nu stiu ce sa zic. baietii sint din Constanta, poate au ceva blaturi prin port… )
Preţurile au scăzut peste tot. E drept că ce văd eu aici depăşeşte orice închipuire. Toată Europa ar trebui să-şi comande la ei!
Nu ştiu ce să zic.
Hm, dacă adăugăm TVA, obţinem preţul corect. Asta trebuie să fie.
si Asti si Artistul: n-aveti habar despre ce vorbiti.
Pe site e ultimul model de macbook white SI unibody, din policarbonat. Care e 999$ la apple.com si 4000 de lei la iStyle.
Sunt sigur ca Artistul a luat de la iSyle macbook alb cu 31 de milioane, dar macurile au versiuni, si uneori modele mai vechi sunt mai ieftine…
Macbook-ul alb luat cu 31 de milioane de la iStyle, la vremea aceea era doar cu un model mai vechi.
Da, pardon, există şi macbook white unibody. 999$ vine cam cît cer ei 3.398 lei. Nu ştiu care e treaba.
treaba e doua:
1. 999$ plus TVA e mai mult decat cer ei, daca nu e TVA e ilegal.
2. de unde 2 ani de garantie. 1 an vine de la apple, dar daca vrei inca un an de la Apcom cred ca trebuie sa iei de la ei (ca distributor). Si nu zic ca e imposibil, dar ma indoi tare ca Apcom vinde iStyle cu 700 de lei mai scump decat quickmobile.ro. Nu imposibil, aproape imposibil.
Daca cumperi cu factura in Ro pe persoana fizica, ai 2 ani garantie, indiferent de distribuitor, e lege. Poate au o alta sursa si ofera ei service, cine-o sti.