8 din 13
8
Ce parere aveti despre quickmobile? Preturile la macbook cam dubioase?
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

speram sa fie eu ala dar am ales noumax.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

boboc - de curiozitate - cei de la QuickMobile ți-au scăzut 3% din preț pentru faptul că ai fost la întâlnire sau nu ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 10 Martie 2010 04:27 PM

boboc - de curiozitate - cei de la QuickMobile ți-au scăzut 3% din preț pentru faptul că ai fost la întâlnire sau nu ?

initial au zis ca da iar cand mi-au trimis factura era pretul de pe site,fara reducere.
banuiesc ca si aici trebuia la fel sa ii cred pe cuvant smile
la noumax reducerea se aplica si pe factura,dupa ce am trimis legitimatia de student mi-au trimis factura cu pretul redus.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Deci pana la urma sunt sau nu de cuvant cei de la quickmobile? M-ar interesa si pe mine sa achizitionez un MBP de 13” .... daca nu sincer mai bine iau de pe amazon, ca tot iese sub ce e la Noumax/iStyle.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mie mi-a ajuns azi macbook-ul comandat pentru fratele meu,i-am instalat aplicatii si ce ii trebuie pe el si acum este la el,e primul lui mac smile
goosebumps4: tot din state merita cumparat pana la urma,eu am modelul pro 13” l-am cumparat cand a aparut cu 1300$ + 100$ vama(a fost declarat 600$),a fost in total 4200RON.
acum este in oferta celor de la noumax/istyle cu 4500RON dupa aproape 1 an smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

boboc, pana la urma l-ai luat de la noumax sau de la quickmobile?
Sincer din state nu prea am cum, deci e putin mai complicat. As prefera sa-l iau cu 4000 ca de 500 mai bag rami :D.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

l-am comandat de la noumax,este deja la fratele meu.
initial il comandasem de la quickmobile dar am discutat cu fratele meu si nu a fost de acord sa achite avansul de 10%.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am inteles, mersi. Ma mai orientez eu putin. Oricum am inteles ca au si stand in iulius mall din cluj, deci sigur o sa le fac o vizita.
PS: sunt curios cate o sa stie baiatul/fata de la stand despre macuri smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in cluj din ce stiu este tot istyle.
daca vrei sa cumperi un macbook 13” white unibody la noumax/istyle/apcom doar pana pe 31 martie este reducere de 10% smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Faza e ca nu e pentru mine si deci nu va fi pe reducere de student. Stiu de istyle, sunt baieti seriosi ... cele 2 macuri din familie de la ei sunt luate smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nici fratele meu nu e student,tocmai deasta l-am cumparat eu pe numele meu ca sa beneficieze de 400ron reducere smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

In Iulius mall in Cluj, aveau un magazin. Am fost la ei acum vreo trei saptamanai, iar acum 2 zile nu i-am mai gasit :(

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

L-au mutat, e stand acum, cam pe unde au fost aia de la Max Perfom, ceilalti care vindeau macuri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Domnilor (si doamnelor, bineinteles) de la Quickmobile - mai existati ? AM dat si eu un mail cu o comanda de un iMac de 21.5 cu HDD de 500.. Se poate macar un raspuns ? Se poate..nu se poate, nu ne ocupam decat cu laptopuri (ca e mai ieftin) etc.. Ceva ? Nu cred sa fi fost nerespectuos, si mailul s-a dus..

Am mentionat si de Macuser, si de cei 3% (nu vreau sa presupun ca de asta nu am primit raspuns..)

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

E țeapă mă. Hai să punem o știre sau ceva să nu cumpere lumea de acolo. Ar fi aiurea ca cineva sa citească parțial acest thread, sau să fie tentat de prețurile mici și să ia țeapă, când putem face o recomandare macuserilor să nu ia de acolo!

Semnătură 

Membru retras.

8 din 13
8