Am trecut eu pe acolo si baiatul care vindea nu stia nimic, m-a directionat catre website ... unde mai pui ca e doar un stand cu cateva telefoane mobile si huse. Nu stiu ce sa zic.
Dom’ sef, ca incep si eu ca qbipq, nu contest actele, dar am o intrebare simpla: daca pe 27 tu asteptai MBP-ul comandat, pe 24 ai livrarea de la fan? Sa intelegem ca a ajuns in acest week-end, dar a fost expediat pe 24?
Eu am cumparat un Sony HX-1 acum 3 luni si au fost prompti in 24h l-am primit.
Am comandat si un MBP acum ceva timp si inca il astept si nu mi-au cerut nici o garantie. Cand il voi primi .....
Am luat din quote-ul lui qbipq, dar, probabil, e gresita data.
OK, deci v-ati lamurit, da?
A comandat omul acum ceva timp, pe 19 a scris pe forum, pe 20 a primit proforma, pe 22-23 l-au expediat, pe 24 i-a ajuns si sa-l stapaneasca sanatos!
A economisit 500 de lei si acum daca are vreo problema cu ei trebuie sa-l trimita la QuickMobile in loc sa poata folosi orice dealer sau service provider Apple din Ro sau din lume.
Am verificat seria si sam primit un mesaj pe care nu l-am mai vazut pana acum pe situl de support apple. Cum QuickMobile nu e Authorised Reseller, nu-mi ramane decat sa-i urez garantie fara probleme! Si sa sper ca garantia oferita de QM e la fel de reala ca factura pe care o tine in mana.
Please register your product
Apple is unable to provide information about your service coverage. Please submit your date-of-purchase information so we can update our records. Your sales receipt is needed for warranty validation, so be sure to keep it in a safe place. Your warranty is the same whether or not you register.
Acelasi mesaj l-am primit si eu cand am luat un MB de la Noumax. Am cumparat un AppleCare din US si, la inregistrare, mi-a zis asta despre MB.
Am facut frumos submit la factura scanata (factura Noumax pentru MB) catre ei, au facut update in baza lor de date la seria mea si am inregistrat AppleCare-ul.
Deci e posibil sa functioneze si de data asta, cu singura mentiune ca QM nu este Authorised Reseller, deci s-ar putea sa refuze factura de la ei pe post de “proof of purchase”.
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple’s Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: 23 March 2011