Deci se poate si au garantie de la Apple. Cine mai face comezi sa puna si aici sa stim si noi cum e. Pretul e bun, daca sunt seriosi e alternativa buna dealerilor autorizati Apple.
Chiar dacă e legit, “prezentarea” lasă de dorit (așteptări mari, nu există nimic în stoc, avansuri etc).
Ma rog, daca se poate totusi face afaceri cu ei, nu am nimic impotriva, dar asa, pentru chestiuni punctuale: o promotie, un pic de shopping impulsiv, etc. Pentru chestii “grele” nu prea imi schimb furnizorii, am lucrat excelent si cu Noumax si cu IRIS si voi continua (sper) sa o fac si in viitor (exact in aceasta ordine).
Legat de avans, nu dau asa ceva nici maica-mii. Punct.
Pot eu sa va spun ca e ok treaba. Defapt sunt luate de la un importator roman, altul decat apcom (nu ma intrebati cum de ca nu stiu ), care le aduce din state direct in tara si dupa se duc catre magazine (deci sunt saltate cateva maini care ar mai fi adaugat la pret ceva). Acum ce fac exact cei de la quickmobile cu avansul sau cu macurile pe stoc nu va pot spune nimic.
Va mai pot recomanda inca un magazin cu preturi super xtc.ro (NU vreau sa fac reclama, recomand doar, pentru ca sunt baieti buni de la care cumpar de ani de zile, si eu si prietenii mei). Chiar azi am fost pe la ei, sa ma interesez sa mai aduc in familie inca un macbook pro de 13. Am verificat cu cineva de la magazin serial number-ul de la un mac pe care l-a vandut saptamanile trecute si era ok.
Sper ca v-am mai lamurit putin si astept totusi sa vad mai multe opinii de la oameni care au mai cumparat de la ei.
Putin off-topic, pe de alta parte, eu as cumpara de la cei care fac si service local (cred ca doar Noumax si iStyle), deoarece avem tot interesul sa le sustinem business-ul.
Nu vrem sa ne trimitem notebook-urile la reparat in Ungaria sau Irlanda, ca la alti producatori, nu?
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple’s Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: 23 March 2011
Ca sa vezi: cautand cutia vechiului meu Nokia N95 ca sa-l marit, am gasit documentele sculei si qm descoperit ca am cumparat-o de la quickmobile. In 2007. A fost mult mai ieftin decat pe piata, nu am dat avans si livrarea a fost bec DAR era varianta US, care stia 3G doar pe frecvente nord-americane. Pana la urma am pastrat telefonul si nu am avut probleme nici cu garantia, dar m-a deranjat ca nu mi-au spus. In fine, e clar ca au un canal de import si ca nu exceleaza la partea tehnica. Se poate face afaceri cu ei, dar eu tot prefer Noumax.
Atentie daca cumparati de la quickmobile.ro !
Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !
Atentie daca cumparati de la quickmobile.ro !
Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !
Si ti-ai facut cont pe macuser numai ca sa ne spui asta?